Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i co przez 21 dni mam go na pole nie brać czy na rękach nosić bo nie wiem...

zanim rozebrałam Maxa on oczywiście już spocony i cały czerwony. Pięknie, pomyślałam, teraz lekarz na pewno stwierdzi u niego AZS bo takie plamy od gorąca to Maxowi schodzą dopiero po ładnej chwili.
bliżej gabinetów - słuchajcie, myslałam, że w wariatkowie jestem!!!!
)Kurcze jestem troche złabo rano zaprowadzilam synka do przedszkola i nic nie bylo na drzwiach i weszlam do srodka z mala oczywiscie bo przeciez na zewnatrz jej nie zostawie . a tu przychodze go odebrac i widze a na drzwiach info ze w przedszkolu panuje szkarlatyna i ospa wietrzna no rewelka jeszcze mi chorubska potrzebne w domu
no i chyba w przyszlym tyg nie pujedzie bo jak sie zarazi i przeniesie to na mala to chyba oszaleje
.ok mykam obiadek robic pa dziewczyny
. Na szczęście nie zaraził mojego małego. Wię może nie będzie tak źle. 3mam kciuki.Witam
Ja czasu brak bo sis z dzieciakiami jest. Dzisiaj od rana byłam przez około 3h sama z 3 dzieciakow. Dobrze, ze chrzesniak moj juz 5 lat ma to sam juz sie obsłuzy. Wiec podziwiam mamusie z 2 czy 3 dzieciaczkow. Ja po jednym poranku wysiadam.Latałam od Oli do Antosia, a sama dopiero przed chwila sie ubrałam. Ale juz babcia i sis wrociły wiec odetchnełam
Zmykam bo moj smyk juz sie obudził
A tak w ogóle Maks po spacerze marudny strasznie, leży i wyje :/ Już dziąsła mu posmarowałam, sprawdziłam pieluszkę, dałam mleka i dalej jęczy.
Je za dwóch.
:-(