Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tyle napisałyście, że nie jestem w stanie napisać co i jak. Mi do 30 jeszcze 5 lat zostało. Ładna dziś pogoda a my siedzimy w domku. Starszy ma grypę żołądkową i ręce myje chyba 100 razy dziennie jak tylko ide do Bartka. Nie chce by się zaraził.
No to przyznajcie się: Ile dziś pączków zjadłyście?
Nic mi się nie chce. Mam dziś mega lenia i mega prania. Już 3 pralka idzie bo mi się zachciało zmiany posieli i kołdry wyprać
A zapominałamMy dziś kończymy pół roku
![]()
hej dziewczyny
przepraszam ze ja tak rzadko tu pisze ale czytam was codziennie tylko ciezko z czasem zeby cokolwiek odpisac itp
mam pytanko moja Dominika ma straszny katarek taki wodnisty przy tym kaszel suchy i czesto kicha znacie moze jakies takie leki na takie objawy przeziebienia bo goraczki nie ma na szczescie ale widze ze ma oczka szklane od tego kichania i katarku doradzcie co moge jej podac
gaja to rzeczywiście... niby dorośli a jak dzieci sie zachowują... najbardziej szkoda kasy...
chciałabym się Was poradzić w sprawie fotelika do samochodu... teraz mamy taki 0-13 kg montowany tyłem do kierunku jazdy ale małemu już troche główka wystaje i musimy kupić nowy... ale... no właśnie u nas w mieście nie ma takich 0-18 kg które można montować i przodem i tyłem, są tylko takie 9-25 montowane przodem do kierunku jazdy i zastanawiam się czy mały może już takim jeździć... sprzedawca mówi że oczywiście bo fotelik można w pozycji półleżącej ustawić i nawet bezpieczniej jest wozić dziecko przodem... a ja już zgłupiałam bo mi się wydaje to troszkę za wcześnie (mały jeszcze przecież sam nie siedzi) i nie wiem co robić... kupować czy czekać aż mały będzie siedział

hej, hej :-) pamięta mnie ktoś? :-)gaja to rzeczywiście... niby dorośli a jak dzieci sie zachowują... najbardziej szkoda kasy...
chciałabym się Was poradzić w sprawie fotelika do samochodu... teraz mamy taki 0-13 kg montowany tyłem do kierunku jazdy ale małemu już troche główka wystaje i musimy kupić nowy... ale... no właśnie u nas w mieście nie ma takich 0-18 kg które można montować i przodem i tyłem, są tylko takie 9-25 montowane przodem do kierunku jazdy i zastanawiam się czy mały może już takim jeździć... sprzedawca mówi że oczywiście bo fotelik można w pozycji półleżącej ustawić i nawet bezpieczniej jest wozić dziecko przodem... a ja już zgłupiałam bo mi się wydaje to troszkę za wcześnie (mały jeszcze przecież sam nie siedzi) i nie wiem co robić... kupować czy czekać aż mały będzie siedział
gaja to rzeczywiście... niby dorośli a jak dzieci sie zachowują... najbardziej szkoda kasy...
i to przy malej stuczce, przy wypadku dziecko jest automatycznie bez szans.
najlepszym rozwiazaniem sa foteliki 0-13kg i tu dziecko powinno jezdzi do ok roku tylem do kierunku jazdy, 9-18, 15plus.
ale ze wzgledu na prace foteliki i bezpieczenstwo dziecka podczas jazdy to moja obsesja.
na prawde taniej wychodzi zainwestowanie w super fotelik niz wieloletna rehabilitacja dziecka, moze ufamy sobie jako kierowcy ale czy ufamy bezwarunkowo innym
niesety nie