Dziekuje dziewczyny za slowa otuchy. Gaju mam nadzieje ze to rzeczywiscie pojawienie sie dziecka wprowadzil taki zamet w naszym zwiaku i ze to minie. mam wrazenie ze mego meza przeroslo posiadanie dziecka i zakres obowiazkow z tym zwiazanych. Dodatkowo przeroslo go tez to ze tak duzo sie w naszym zyciu zmienilo, czas dla siebie, nasze relacje, wydatki itp... Sama nie wiem... Po ostatniej klotni jest niby lepiej.. ale na jak dlugo?? Wcaiz jest tak samo, na chwile lepiej a potem klotnia jeszcze gorsza od poprzedniej. A ja juz jestem tym strasznie zmeczona i czasami mam wrazenie ze lepiej by mi bylo bez niego. Sorry ze tylklo o sobie i tak pesymistycznie.
Dziewczyny ktore mialy problemy z moczem maluszkow. czy u ktorejs z was wychodzil odczyn zasadowy moczu dziecka??? Bo nam wciaz taki wychodzi. juz w roznych labolatoriach robilam zeby wykluczyc blad i dzis wlasnie po raz kolejny i znow Mai mocz wyszedl zasadowy. W piatek ide z Maja prywatnie do lekarza wiec zobaczymy co powie, ale moze ktoras z was wie co to moze znaczyc?? Inne parametry w badaniu moczu prawidlowe.
gosiunia super prezent na dzien kobiet
beniu gratulacje drugiego zabka!!!! U nas wciaz cisza w tej kwestii. A propo tych krosteczek to u nas maja tez kiedys miala taki i potraktowalam je wtedy sudocremem i zeszly w 2-3 dni.
marta trzymam kciuki za Twoja szefowa!!!!
KAROLINA84 trzymam kciuki za Twoj zwiazek i wierze ze na pewnie bedzie u ciebie dobrze. Macie trojke dzieciaczkow i juz wiele przeszliscie wiec mysle ze i ten kryzys minie. p.s. Maja tez reaguje placzem na obcych... nawet jak maz wlozy czapke to juz ryczy
agata ja tez bym nie podawala antybiotyku, Maja juz nie raz miala takie przeziebienie i sie sama wylizala.
gaja, mb_1, 85justyna wszystkiego najlepszego z okazji porocza!!!!!!!! my dzis rowniez mamy to swieto

k8sad wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET MAMUSKI