przyszla_mama81
Mama81
Dziewczyny kiedy si eczas z zimowego na letni przestawia??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny kiedy si eczas z zimowego na letni przestawia??
Cześć Tosiu! Gdzie się podziewasz? Dzięki za wyjaśnienia! A to share co oznaczy? Jestem, jak widać trochę na bakier z nowościami!
. Witam
Nie mogę sobie dziś miejsca znaleźć - jutro na 7 zasuwam do pracy. Mam nadzieję, że pierwszy tydzień będzie ciężki a potem jakoś pójdzie. Mała nie chce jeść. Zupkę 2 łyżeczki, kaszki wcale, jabłuszka coś tam dziubnęła. Najchętniej tylko mleczko. Moi chłopcy to byli / są małe odkurzacze, pochłaniali wszystko co im się podsunęło, a teraz hrabina wybrzydza.
Trzymajcie za mnie kciuki żebym jutro wytrzymała w pracy i żeby mnie nie wywieźli, bo schize łąpię.

WITAM SIĘ! Oj dawno mnie nie było....ale działo się u nas....1kwietnia wyjeżdżamy michałkowi 15marca wyszły 2 ząbki-dolne jedynki! I zakończyliśmy rehabilitację...bo od kąd przyjechałam to była w dzień w dzień i byłam juz tym zmęczona....ale już koniec....
Mały próbuje raczkować,ale jeszcze mu to nie wychodzi do końca. Dziś zakupiłam kojec ten duży 105x105...a łóżeczko złożymy i spróbujemy sprzedać...
Pozdrawiam was kochane i jutro poczytam co u was! Buziaki!![]()

Witam Dziewczyny!
Ale tu cisza ostatnio!
Gosheek - gratuluję pierwszego zębolka!
Zauważyłam, że Franusiowi już prześwitują dwie dolne jedynki, więc to już blisko! Mam nadzieję, że nie będzie mnie gryzł przy karmieniu!
Nie wiem, czy nie a późno! Jeżeli chodzi o domowe sposoby, to ja stawiam bańki chińskie, a właściwie tą najmniejszą z nich. Dodatkowo robię masaż tą bańką. Nacieram nalewką bursztynową plecki, klatkę piersiową, boczki oraz nóżki dziecka. Dobrym sposobem też jest smarowanie smalcem gęsim plecków, obłożenie watą i pergaminem. No i oklepywać, oklepywać i jeszcze raz oklepywać!!!!
Fajny pomysł! Muszę spróbować!
Życzę wszystkim miłego dnia! No i dużo słońca, bo u nas go brak!
Osz te niejadki !hejka kochane!!
Gratuluje nowych ząbków i umiejętności !!!!
Daria slini się i złości okropnie ale ja nie wyczuwam jeszcze żadnych kiełków:-(no i bidulka dalej wysypana..nie wiem co jest...chyba do dermatologa pójdziemy jak tak dalej będzie!!!
mój stary też jełop więc gosheek i justysia nie jestescie jedyne!!!mam ochotę go w łeb piep... właśnie sobie śpi w najlepsze
my łóżeczko mamy na najwyższym poziomie ale Daria jeszcze nie wstaje przy nim bo jest otoczona wysokim ochraniaczemi zresztą w nim tylko spi bo bawi się albo na podłodze albo w kojcu!
Beniu super że wsio oki!!! ty sobie nie wkręcaj więcej że z młodą jest coś nie tak!!
u nas ze spaniem masakra Daria zasypia koło18 a potem budzi się w nocy co chwilano i z piciem mleka dalej kiepsko..te moje dziewuchy jakieś pokręcone z tym jedzeniem...ani jednej ani drugiej żarełko nie wchodzi!!:-(
jest po 11 a Daria jeszcze nie jadła- poprostu suuuper!!!tylko po 4rano wypiła może maks1/3 butelki:-(
Witam
Nie mogę sobie dziś miejsca znaleźć - jutro na 7 zasuwam do pracy. Mam nadzieję, że pierwszy tydzień będzie ciężki a potem jakoś pójdzie. Mała nie chce jeść. Zupkę 2 łyżeczki, kaszki wcale, jabłuszka coś tam dziubnęła. Najchętniej tylko mleczko. Moi chłopcy to byli / są małe odkurzacze, pochłaniali wszystko co im się podsunęło, a teraz hrabina wybrzydza.
Trzymajcie za mnie kciuki żebym jutro wytrzymała w pracy i żeby mnie nie wywieźli, bo schize łąpię.

:-)
od dziś antybiotyk i w czwartek kolejna wizyta kontrolna. Normalnie coś może człowieka trafić, wydawało nam się ,że będzie ok, bo mała ma lepszy humor, mniej katarku jej już zalega ,a tu masz ...
ja od soboty też umieram, mam tak silny kaszel ,że noce nieprzespane, Nine tym budzę, a do tego jeszcze momentami mam ,aż odruch wymiotny, normalnie żyć nie umierać... ale byłam już dziś u lekarza na razie niby jest czysto, ale za 2 dni się pokazać. Mam nadzieję, że chociaż u mnie to nie rozwinie się, bo tak w nieskończoność będziemy się od siebie zarażać ... 
Chciałam tylko dać znać:
W*I*O*S*N*A![]()
![]()

Ja to sklerotyk straszny ostatnio jestem 

Gdy tylko wychodzę z nią na spacer płacze w niebo głosy i nic nie pomaga,nawet na rękach płacze! Gdy tylko wchodzę do domu spowrotem jest szczęśliwa i jak zwykle szaleje z zabawkami... 
Kurcze dziewczyny zauważyłam że moje dziecko boi się przebywać na poluGdy tylko wychodzę z nią na spacer płacze w niebo głosy i nic nie pomaga,nawet na rękach płacze! Gdy tylko wchodzę do domu spowrotem jest szczęśliwa i jak zwykle szaleje z zabawkami...
Nie wiem co mam robić bo zbliża się wiosna a ona takie coś mi odprawia... ;( Dziś byłam z nią na spacerku w banku i w sklepie to cała drogę powrotną miałam ją na rękach a wózek w drugiej ręce,a i tak płakała na rączkach![]()
![]()
Głupia się cieszę ale teraz tabsy zaczęłam i może spokojniejsza będę;-) Bo chuć mi wraca i sama siebie sie boję, skoro częstotliwość osiągamy 3 x w tygodniu to już jest bardzo dobrze ale mojemu i tak za mało