Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam!
Hausfrau - dziękuję za informację!
My dalej się leczymy! Jest ciężko, w szczególności z odciąganiem katarku, bo Franuś sobie nie daje. Ja też zakatarzona, mąż dziś ma gorączkę, więc okropnie chory - tak jak faceci! Leży i kwiczy. A ja w niedzielę z gorączką zaiwaniałam na całego przy chorych dzieciach i nie ważne było, że źle się czuję!
K8sad - gratulacje dla synusia! Sto lat! No i fajny komplement dostałaś od męża!
Beniaminko - jak było u lekarza?
Mój czasami zrobi kanapki dla nas, ale teraz ma wymówkę" Ty tego nie jadasz, tamtego nie jadasz" a chodzi o nabiał i jajka , no i rzadko już robi , a ja jemu zdarza się, że gdy wyjeżdza w długą trasę zrobię kanapki, ale tak na codzien robie obiady i czasem wspólne śniadanie. Zobaczymy jak bedzie teraz po powrocie do pracy :-)
no to ja chyba na innej troposferze zamieszkuje, bo pogoda do d

Beniaminko Hm jak z tym brzuchem u nas się nie poprawi po bebilonie pepti to chyba też się skuszę na homeopatę...
U nas też piękna pogoda więc jak tylko mały się obudzi idziemy na dwór. Dziś byłam na badaniach wstępnych i okazało się że ich nie miałam bo stare były ważne nie wiem po co mnie wysyłali skoro do tego samego miejsca pracy co poprzednio...no cóż przejechałam się i zrobiłam trochę zakupów w drogerii...
Teraz spadam się zdrzemnąć z Olkiem bo dziś czadu dawał w nocy, więc mało spałam a pobudka o 6 na te badania...
witam dziewczyny!
Jestem matką wrześniowego Bartka,więc często zaglądam na wasze forum .Wiele z waszych rad mi pomogło, więc chciałabym się choć trochę odwdzięczyć.A więc , mam pytanie do Gaji , czy nie myślałaś że dziecko tak się zachowuje bo zostało przestraszone? Jeśli tak , to może trzeba przelać nad dzieckiem białko?
Wiem co niektóre z was sobie o tym pomyślą( że to zabobony, że to nieprawda itp.)lecz ja sama wypróbowałam to na własnych dzieciach i czasami tylko to pomagało. Nie wiem jak to działa. Sama dowiedziałam się jak to się robi od mojej babci. Więc może spróbuj?