Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, ze wychodze na dworek, wsadzam we wozek, zapinam, pojezdze około 5 min i spi. Wiecej czasu zajmuje mi to wyjscie i wejscie niz samo zasypianie. Ale jak zasnie to wnosze go do łozeczka bo w nim dłuzej pospi, bo na boczku spi, a we wozku to wiadomo mniej wygodnie. W niedziele jak było zimno i padał deszcze to wozek do domku wniosłam
, bo chyba by nie zasnał. Na szczescie wiczorkiem zasypia w łozeczku (ale sie nie chwale, bo wczoraj sie pochwaliłam, ze Antos siedzi nawet ładnie na spacerkach, i masz babo... od wczoraj po południu kiepsko z tym

. Antos tez urzeduje przy odkurzaczu jak zamiatam, tylko ze interesuje go skad te dzwieki wychodza, typowy chlopaczek

Co do prowadzania za raczki to juz wczesniej słyszałam, ze to jest złe, juz "lepiej" trzymac dziecko pod paszki. I jak Gaja napisała, ze teraz to nic złego nie zauwazymy, skutki chodzenia w chodzikach i prowadzenia za raczki moga wystapic w dorosłym zyciu.