msdracula
Fanka BB :)
Witajcie babeczki
Paulka i msdracula fajnie zescie sie odezwalyrzeczywiscie na forum cisza jak makiem zasial
U mnie teoretycznie termin cesarki na dzien przed urodzinami Kasi czyli 24 sierpnia,ale raczej watpliwe ze dociagne ..... od dwoch tygodni mam skurcze ,biore leki i leze plackiem (wyprosilam zeby lezec w domu ,bo chociaz na lezaco moge sie z Kasiolcem pobawic).Prosze trzymajcie za mnie magiczne kciuki zeby dociagnac jak najdluzej
Buziaki wszystkim bb ciotkom !
trzymam kciuki kochana!!! A jak zareagowałaś na wieść o ciąży? jak tż? planowaliście? kurcze ja już sama nie wiem kiedy najlepiej starać się o kolejne...A różnica wieku tylko rok, szok
Witam
Młody spi a mnie pralka pierze zaraz pewnie skonczy
pozniej do pracy i tak minie kolejny dzionek
odliczamy dni do roczku![]()
to o której ty zaczynasz pracę ?
a pranie lubię robić też musze pomysleć o butach..bo mała powli zaczyna chodzić. Po trawie i w domu na boso lub w skarpetach bo tak najlepiej przy nauce chodzenia, ale jak zacznie więcej chodzić to buty będą konieczne...
Wczoraj cały dzień myslałam o biednym skrzacie...trzeba doceniać każdy dzień jaki mamy...i że mamy zdrowe skarby

u nas jest 20 a co do drugiego bobasa to ja bym chciała na wiosnę tak więc jak dobrze pójdzie to za rok zaczniemy staranka 

Ale przynajmniej jedno doświadczenie życiowe więcej