reklama

Wrzesień 2010...

co do zakupków to właśnie wróciliśmy z moim M ..... mówie wam jaka przecena w CARRY i maja też ubrania takie które pasują na nas - ciężarne .... kupiłam wełniane 2 tuniki takie szersze ;-) jedna to tak jak sukienka :-) i sliczna czerwona torebkę za 31 zl przeceniona z 139..... normalnie szok
teraz po obiadku chwilowa drzemka a z tą kluchą to u mnie tez jest ( mi pomagają cukierki lodowe albo miętowe ):-)
No to widze, ze nietylko ja dzis zaszalalam ciuszkowo.. hihi :-) Tez widzialam super torebke - ale moja kosztowala 100 pln, wiec narazie na pewno sie wstrzymam :-)
Co do "kluski" to mi pomagaja cukierki hallsy :-) wypalaja "rure" tak, ze styknie na godzine lub wiecej.. :-D

reklama
Hej dziewczyny;-)
Ja tylko na chwile, i zaraz zmykam. Mam dzis chandre:wściekła/y:naryczałam sie dzis jak głupia.Cóż hormony...trza przeczekać ten stan;-)
Olgadom co tam u ciebie kochana?

Witam dziewczynki, ja tez dzis wybralam sie na zakupy, ale jakos nic mi nie spasowalo, oprcz tego w samochodzie przezylam koszmar, malo co a bym zwymiotowala na przednia szybe..ja nie wiem czemu ale u mnie mdlosci sa nikle, ale jak juz mnie zaatakuja to masakra i to zawsze w samochodzie!:szok:

Zycze wszystkim milego spokojnego wieczoru, ja ide przygotowywac kolacje :tak:

Witam,
ja dziś sama w domku małż w pracy - i jem jak słoń z nudów, co chwila coś robię do jedzenia czuję że jutro to odpokutuję. Śniadanie serdelki, obiad spagetti , kolacja bułki z twarogiem i świeżym szczypiorkiem - masakra. Cały tydzień tyle nie zjadłam co dziś.

Witam,
ja dziś sama w domku małż w pracy - i jem jak słoń z nudów, co chwila coś robię do jedzenia czuję że jutro to odpokutuję. Śniadanie serdelki, obiad spagetti , kolacja bułki z twarogiem i świeżym szczypiorkiem - masakra. Cały tydzień tyle nie zjadłam co dziś.

Gaja raz na jakis czas mozna zaszalec :tak: narobilas mi smaka tym twarozkiem ze swiezym szczypiorkiem :-)

a mnie sie z nosa leje:-(:-(:-(

Dorotka herbatka goraca z cytryna, albo mleko z czoskiem na noc zeby zwalczyc paskudztwo..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasiona byleby te szaleństwo w nocy na wątrobie mi nie stało, bo ja wtedy w nocy strasznie się męczę całe bebechy mnie bolą :/
No ale jutro już grzeczna będę :)

hej dziewczyny!!
czy kuja was jajniki??
cos mnie tak pokowaja .nie ciagle ale czasami mam taki bol w podbrzuszu jak nie z prawej to z lewej...czyzby macica sie rozciagala??
Wlasnie wypilam pol lurea mleczka i ide lukac w tv.poleze troche bo dzisaj troszku sie narobilam sprzatjac chalupke .
Dobrej nocki !!!

dziewczynki, ja tylko na chwilę. jestem w szpitalu, dostałam się na chwilke na komputer u teściowej na oddziale. U mnie już ok. napisze więcej jak mnie wypuszczą, może jutro lub w poniedzialek. krwawienia juz nie mam. miałam przeciwciała we krwi czyli konflikt serologiczny się pojawił i dzis dostałam immunoglobuline i duphaston dostaje 2 razy na dobe, z dzidziusiem wszystko ok, wczoraj wieczorem mialam usg. jestem dobrej mysli. tęsknie za moim maleństwem w domu. buziaki kochane, trzymajcie kciuki zebym jutro wyszła.
nie ma czasu czytac co pisałyscie bo jestem na służbowym komputerze wiec tylko na chwilkę, ale spojrzałąm że troszkę się o mnie martwiłyście - dziękuję. do napisania już z domku. buziaki dla wrzesnióweczek

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki, ja tylko na chwilę. jestem w szpitalu, dostałam się na chwilke na komputer u teściowej na oddziale. U mnie już ok. napisze więcej jak mnie wypuszczą, może jutro lub w poniedzialek. krwawienia juz nie mam. miałam przeciwciała we krwi czyli konflikt serologiczny się pojawił i dzis dostałam immunoglobuline i duphaston dostaje 2 razy na dobe, z dzidziusiem wszystko ok, wczoraj wieczorem mialam usg. jestem dobrej mysli. tęsknie za moim maleństwem w domu. buziaki kochane, trzymajcie kciuki zebym jutro wyszła.
nie ma czasu czytac co pisałyscie bo jestem na służbowym komputerze wiec tylko na chwilkę, ale spojrzałąm że troszkę się o mnie martwiłyście - dziękuję. do napisania już z domku. buziaki dla wrzesnióweczek

Olgadom dobrze ze z dzidziusiem wszytsko ok! Jak sie ciesze! 3mam kciuki zebys szybko wyszla i wszytsko bylo ok.Pozdrowienia :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry