reklama

Wrzesień 2010...

witam,
my też juz po imprezie zdjęcia na odpowiednim wątku . impreza średnio udana młody strasznie marudny eh.. ale dalismy radę , chodzi biega krzyczy kłoci się wołam go a on mi mówi "nie" i sobie idzie cwaniak mały mamy 14 zębów które ostatnio lubimy myć :)
co do fotelika my mamy roemera king plus i jest świetny polecam,
kombinezon mamy 1 co dostał jak był mały teraz będzie jak znalazł ale watpię by w nim chodził
mamy 2 kurtki ze spodniami narciarskimi i myślę że to będzie o niebo lepsze niż kombinezon rozmiar 80 a jak ubrałam to gacie za długie ok 3 cm a kurtke też trzeba podwinąć :) oprócz tego z zeszłorocznej zimy została nam kurteczka z takim barankiem tez dobra jeszcze gorzej u nas z rękawiczkami bo młody nie lubi nic na rękach mieć więc kiepsko to widzę:)
nurtuje mnie kwestia zimowego obuwia...
Gaja mój wiktor to też ruski chów haha więc nie jestes sama mam nadzieję że dzięki temu przetrwamy zime bez poważniejszych chorób jak dotychczas:)
chorym życzę zdrówka, urodzinkowym udaje zabawy i dużo prezentów pracującym więcej czasu dla siebie a reszcie miłego dnia :)

reklama
Hello!!
M te zpo wczorajszej imprezie i bylo super!
Maly dostal tranpoline(polecam super zabawka nie schodzi z niej prawie)i 2 ksizeczki grajace,
U nas jest tak ze kladzie sie 5 talerzykow,i pod kazden kladzie sie jakis przedmiot,ja polozylam rozaniec,kapesl po piwie,ksiazeczke pieniazka i samochod,i maly podszedl do talerzy i dotkna jednego oczywisie wyja pod talerzykiem bylo AUTO!!!!!!maz byl wniebowziety,bbo pzrecierz maly ma byc zastepca KUBICY w przyszlosci:))no i oczywiscie torcik jak nie inaczej w bolid:)
Zobacz załącznik 393822
jednym slowem urodiznki mial super wszyscy dobrze sie bawili
Poczytam was pozniej i cos tam jescze dopisze bo teraz uciekam robic obiadek.
p.s dzisaj bylam znim u lekarza bo od tygodnia kaszel i katar mu nie przechodzi i ma antybiotyk PINACLOR

witam!! dziekuje wszystkim za odpowiedzi :)gaju mi wlasnie chodzilo o kurteczke i spodenki takie na cycolki tez :D ale dla mnie to kombinezon hehe
malgos fakt juz polmetek za mna i chyba jak bym mogla zatrzymala bym czas co noc koszmary zwiazane z porodem jeszcze teraz kolezanka rodzila w tym szpitalu gdzie zamierzam teraz rodzic cala ciaza byla ok a urodzilo sie martwe dzieciatko:( (*) a ja oprucz zgagni nie miewam objawow ciazy hehe takze jest fajnie :) dziewczyny jak czytam jakie wasze pociechy nosza rozmiary ubran to poprostu dochdze do wniosku że mam w domu małego wielkoluda bo nasze ciuszki to 92 bo 86 juz za male wszystko:/

Podczytuje Was regularnie, ale czasu brak na odpisanie.

ania_86 gratuluję chodzącego szkraba. My nadal nie chodzimy. Jak się go postawi to stoi ale kroka nie da. Jak ja byłam mała to zaczęłam chodzić przy meblach w wieku 13 miesięcy, więc jeszcze daję Olkowi trochę czasu...z miesiąc i zobaczę...ale cały czas postępy robi.

agata89 szkoda, że wcześniej nie widziałam wersji fotelika z krową, bo moje dziecko byłoby wniebowzięte. Uwielbia krowy :)

malgos83 egzamin do bani, a wesele było super. Wzięliśmy Olka na poprawiny ubawił się jak nie wiem. Mieliśmy być tylko z godzinkę, ale mu się podobało. Było jeszcze dwóch chłopców w ciut starszych i bawili się samochodami. Dziś miałam rozmowę o pracę już 2 etap i dowiedziałam się, że mam za wysokie wykształcenie na to stanowisko, a na egzamin wyszło że za głupia jestem niestety, no ale jakoś oswoiłam się z tą myślą wcześniej, że się nie dostanę, bo nie miałam czasu na naukę...niestety mały jest wymagający :)

misiunia
u mnie Olek jest zmarzluch i muszę go ubierać ciepło tzn. oczywiście bez przesady...Może jak zacznie chodzić to też będzie inaczej. Ale do kombinezony 2 częściowego się przymierzamy tak żeby była kurtka i spodnie na szelkach jak coś spodni się nie założy. Kombinezon też bym chętnie kupiła, ale jakiś używany może.

ksiulka to ten Twój chłopiec ma tak dużo ząbków :) wow my mamy dopiero 7, ale też szczotkujemy od niedawna pastą :)

22marietta to Twój chłopiec rzeczywiście duży :) my narazie 80/86 nosimy zależy od firmy. Z porodem sobie na pewno świetnie poradzisz :) trzymamy kciuki. Ale co jak co zawsze będzie stres.

Joasia M: ja tez chciałabym kurteczke, bo do samochodu to w kombinezonie nie bardzo bo jak potem rozebrać ;/ale myśle o używanej kurteczce :P kombinezon kupiłam n owy bo była okazja jeszcze nie taki drogi był jak drogie są już teraz ;/

hejka

nie zagladalam wczoraj bo malz mi zabral neta
dopiero dzis mam dostep

Beniaminko mega wielkie calusy-wiesz za co

Malgos pojechalam z nimi wczoraj do pediatry,oli dostala leki,przebadala doktorka tez jule
moze od czwartku juz isc do przedszkola

po masazu rewelka,wczoraj juz bylam jak nowo narodzona

lece zaraz z jula na krotki spacer,a potem na 14 do pracy

odezwe sie wieczorem

milego dnia i najlepszego dla roczniakow

Hejka. Dawno mnie nie było, wiem, ale mam sporo problemów i ciągle głowa nimi nabita:-(. Chyba jesteśmy bankrutami:-(, po prostu chybiona inwestycja:baffled:. Ja nadal siedzę u rodziców i nie mam pojęcia czy i kiedy wrócę na wyspę:confused:. K przylatuje do nas w odwiedziny w niedzielę, ale tylko na 5 dni. Więc w sobotę przeprowadzam się do teściów, nie wiem czy na czas pobytu K czy na dłużej...
Będziemy musieli coś postanowić odnośnie przyszłości, ja bardzo nie chcę zostawać w Polsce na stałe ale nie mam pojęcia jak to się wszystko potoczy. Jutro chyba pojadę do urzędu pracy spytać o jakąś pracę, chociaż nie wierzę że coś mi zaproponują.
Co do hrabiny to nadal nie chodzi sama, stoi bez oparcia, parę kroczów zrobi i coraz mniej jej się podoba raczkowanie bo stara się dojść do celu trzymając się mebli i czego się da, w ostateczności już człapie na czterech. Poza tym od ponad tygodna jakaś grzeczniejsza sie zrobiła, potrafi się soba zająć, jest bardzo radosna, nie płacze byle czego, śpi 2 razy dziennie. Ale nadal niejadek okropny, nie jest już takim pączkiem w maśle:tak:. W nocy nadal przynajmniej raz się budzi i zabieram ją wtedy do siebie, dzisiaj w nocy półtora godziny zajęło mi uspanie jej spowrotem:baffled:. Czy wasze dzieci tez jeszcze wstają w nocy?
O zimie i kombinezonach nie myślę bo nie mam głowy do tego. Co do rozmiarów to hrabina dopiero z 74 pomału wyrasta a 80 jeszcze za duże przeważnie.
Wszystkiego najlepszego dla roczniaków i szczęśliwego dzieciństwa.

reklama
witam sie i ja!
A moj wczoraj wieczorem dostal biegunki,nie dosc ze bidulek przeziebiony to jeszczzce go czysci,w nocy z 3 razy robil wodnisto.Jeszczce spi bo go w nocy wymeczylo.Ugotuje mu krupniczek z duza iloscia marchwi,i mam pytanko mam ENTEROL250 OD BIEGUNKI czy mozna juz takim maluszkom podac ten lek?
Zycze milego dnia i zdrowka wsyztkim choraskom naszym kochanym!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry