Lorena
Fanka BB :)
Cześć!!
W końcu się pochwalę, mam już swojego synusia, urodził się całkiem spory 3840 i 58 cm. Teraz ogarniamy temat z dwójką maluchów i jest

.
Tosia moja Gwiazda też do nocnika nie podchodzi tylko chce pieluszki, a ja pod koniec ciąży a tym bardziej teraz nie mam siły na próby chodzenia bez pieluchy, bo nie będę miała kiedy prać zasikanych ubrań
W końcu się pochwalę, mam już swojego synusia, urodził się całkiem spory 3840 i 58 cm. Teraz ogarniamy temat z dwójką maluchów i jest

.Tosia moja Gwiazda też do nocnika nie podchodzi tylko chce pieluszki, a ja pod koniec ciąży a tym bardziej teraz nie mam siły na próby chodzenia bez pieluchy, bo nie będę miała kiedy prać zasikanych ubrań

mało je ryż uszami mu wychodzi bo jak zupki chetnie jadł to teraz lipa... powiedzcie kochane czy enterol jest mocniejszy niz smecta??
, ale przyznam ze podczytuje co nieco...U nas w sumie nic nowego, dalej siedzimy w domku, ale byc moze od wrzesnia Antos pojdzie do przedszkola, ładnie mowimy, troche chorujemy głownie na zapalenie gardła, z apetytem srednio, ale chyba w normie.
...najgorsze to te gadki rodzinki, ze taki duzy, a jeszcze w pampersie, juz mi uszami te komentarze wychodza