Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

oj ja się z nim mam heheheh

witam mamusie :-) ja dziś się nie wyspałam kurde spałam 9 godz i dalej śpiąca
no ale niestety muszę wstać jakieś śmiadanko zjeść bo za 2 godz jadę do urzędu pracy brrrrrr juz mnie skręca bo nie lubię się tam stawiać...no ale mam zaświadczenie że jestem w ciąży więc pewnie nie będą mi dawać propozycji pracy :-):-) zresztą nie chce mi sie pracować ;-)
no pewnie jak będę wracać to zajdę do mmamy na obiadek :-) będzie tzreba mężowi uszykować jakieś żarło bo wrócę wieczorem a ten mój leniwiec napewno nie wstanie żeby sobie samemu coś do jedzenia uszykowaćoj ja się z nim mam heheheh
u nas dziś nie ma słonka :-( aż nie chce się z domu wychodzić
to do wieczorka dziewczynki...miłego dnia
..Beti ja tez zaniosłam zaświadczenie do UP i pani do mnie ,dlaczego nie mam L4
,bo mówiła ,że jak nie będzie tego L4 to będzie mnie wysyłać do pacy.....,ale dla mnie to chore.....przecież to normalne,że mnie nie przyjmie nikt do pracy....a mam zjawić sie 7 maja(5msc ciąży)....przecież mi lekarka nie da ,jeszcze troche znam procedury L4-ośmieszę się pytając o nie....Najgorzej to sie boję,ze mogą mnie dać na roboty społeczne.....jak nie doniose L4.....ale jakby mnie dali to pójdę do gazety regionalnej i zrobię zadymy UP....