Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Onionek Super zdjecie na avatarze! Bardzo mi sie podoba![]()
ja mam o tyle dobrze że jest własna działeczka a na niej owocki i warzywka:-) Truskawki nieopodal na działce u rodziców:-) My to jabłka, czerewśnie, gruszki, porzeczki i ulubiona borówka amerykańska
Z warzyw to w tym roku nie pożałuję sobie fasolki szparagowej, cukinii, sałaty i rzodkiewki![]()
A ja juz dzisiaj po wizycie u ginka ( jak dobrze z jednej strony , ze mam usg co tydzien) dzidzia super 8,6 cm i machala chudymi stopkami. Cos cudownego. Tylko ten magnez musze zwiekszyc do 300 mg na dobe bo mam caly czas takie lekkie skurcze( objawiajace sie bolem w jajnikach)
Aha USG juz przez brzuszek.
tak wiec jedno jest ciagle mega, mega brudne.. moze dzis po pracy dokoncze.. o reszcie pomieszczen nie wspomne nawet. 
Sory ale nie rozumiem takiego myślenia wiem że każdy ma swoje zdanie ale nie rozumiem matek zabijających własne dzieci. Eh aż mi ciśnienie pohttps://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/yes2.gifdskoczyło

. miałam rozmowę z szefem bo coś czuje że mnie odsuwa od moich projektów i miałam racje obciął budżet a jak pytam sie go czy i ile będzie mi płacił to powiedział jeszcze do tego wrócimy ale z racji ze teraz mniej pracujesz to raczej mniej. no normalnie nic tylko pobic. az mnie brzuch z nerwów boli 3 lata tam pracuje a tu takie odwdzięczenie :-(ciesz sie ze masz takie zdanie,ale wydaje mi sie ze powinnas uszanowac innych rowniezwitam:-)
dorotka...jestem z Tobą całym sercem i trzymam kciuki
kerna..kciuki zacisnięte i jestem z Tobą
nie było mnie kilka dni a tu takie wiadomości
smutno sie od razu robi
ja dzisiaj byłam na badanich
robiłam min.toxo
wyniki w poniedziałek a wizyta u gina we środę
juz się doczekać nie mogę aż zobacze maleństwo i gin pomierzy mi całe 5 cm szczęścia
też warjuje żeby było ok
Na podjęcie decyzji?? Czyli co jak coś nie jest cacy to wyrzucamy do kosza??Sory ale nie rozumiem takiego myślenia wiem że każdy ma swoje zdanie ale nie rozumiem matek zabijających własne dzieci. Eh aż mi ciśnienie pohttps://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/yes2.gifdskoczyło
sorry ale to przegięcie
o czym ty w ogóle mówisz
mnie tez ciśnienie skacze jak czytam takie wywody