reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Ja czekam na usg genetyczne, które będę miała dopiero 22 marca. Strasznie się boję jaki wynik będzie... Ale ochote na truskawki robicie :))

Witam:)
Ja dzis caly dzien na uczelni bylam i jestem zmeczona jak nie wiem co zaraz ide spac.
Na forum widze nerwowa atmosfera i tematy, ktore napewno nie pomoga nam w integracji.
Kazdy ma inne zdanie na ten temat wiec tak jak dziewczyny pisza lepiej je zakonczyc i nie wracac do nich:/
Teraz powinnysmy wspierac sie a szczegolnie te u których zle sie dzieje i maja najgorsze mysli i scenariusze, które trzeba im wybic z glowy.
Takze dziewczyny 3majcie sie i nie denerwujcie.
Ja ide lulac bo oczy juz mi sie zamykaja przed laptopem.
Milych snów i tylko pozytywnych mysli Wam zycze:)

Dziewczyny może wiecie jak przygotować się na badania prenatalne? Mam je dopiero o 15.30 , kawał drogi jazdy samochodem....i nie wiem czy koniecznie musze być na czczo ? Wydaje mi się, że nie , ale wolałabym nie zawalić tej wizyty przez zjedzenie śniadania jeśli nie można nic jeść. Będą to badania PAPA i USG bodajże 3D. Pytałam o pełny pęcherz ale o dietę zapomniałam :-|Może rano coś mi podpowiecie.
Dobranoc, słodkich snów :-)

Jeśli chodzi o USG i test Pappa to nie trzeba być na czczo. Żadne przygotowania nie są potrzebne.

Co do wady wzroku ja mam dużą i obydwa me dzieciątka naturalnie rodziłam :) Bardziej chyba chodzi też o budowę oka i współgrającą z nim wadą, bo czasem może odkleić się siatkówka w czasie parcia ale u mnie nic takiego nie miało miejsca i też wzrok się nie pogorszył :)

A ja zaraz do pracy - jak się cieszę :/
Już mam jej serdecznie dosyć, do tej pory się zmuszałam ale teraz to już w ogóle.

Dziewczyny może wiecie jak przygotować się na badania prenatalne? Mam je dopiero o 15.30 , kawał drogi jazdy samochodem....i nie wiem czy koniecznie musze być na czczo ? Wydaje mi się, że nie , ale wolałabym nie zawalić tej wizyty przez zjedzenie śniadania jeśli nie można nic jeść. Będą to badania PAPA i USG bodajże 3D. Pytałam o pełny pęcherz ale o dietę zapomniałam :-|Może rano coś mi podpowiecie.
Dobranoc, słodkich snów :-)
Mozesz jesc, nie musisz byc naczczo , bo ja tez pytalam, ale mi niestety testu PAPA nie zrobiono bo do 12 tyg bralam progesteron a hormon przeklamuje wyniki.

reklama
Dzien dobry dziewczynki)))
U mnie sloneczko na maxa swieci z czego strasznie sie ciesze, moze ta przekleta zima sobie pojdzie.
My czujemy sie dobrze ,tylko juz jestem myslami w gabinecie gin. chociaz to dopiero za 2 tygodnie, za to jutro okulista ,bo wzrok coraz gorszy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry