Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

262 zł (przeciwciała toksow klasie igG i igM,przeciwciała różyczkowe w klasie igM i igG ,hbs, wdrl, cukier, morfologia). Na szczęście mamy w pracy fundusz zdrowotny przy funduszu socjalnym i dziewczyny zasiadające w komisji powiedziały, że mam złożyć wniosek o zapomogę (rachunki z bad labo - zbierze się gdzieś na 400zł i mam wziąć fakturę z poniedziałkowej wizyty prenatalnej - 150zł). Inni korzystają, to dlaczego ja nie mam tego zrobić
a masz bakterie ? bo ja tez i walcze wcinajac zurawiny i sokciezko sie pozbyc zarazy,bo moze nawracac
Specjalnie dla Magi i Gizeli ;-)
Truskawski zmixowane i zmrozone - te akurat z kauflanda po 2 pln za kubeczek. Mam jeszcze wlasnej roboty od kolezanki :-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dziewczyny co do cesarki, to slyszalam ze przy wadzie wzroku (ja slepa jak kret -4 i -4,5) tez zalecana jest cesarka, bo oczy moga bardziej poleciec w dol. Czy macie o tym jakas wiedze?
A mi się wydaje, że niepotrzebnie ten temat został rozpoczęty. O takich sprawach nie powinno się dyskutować na forum, bo one zawsze dzielą. No bo ja np. nie mogłabym wspierać kogoś w działaniu, które kłóci się z moim sumieniem. A czasem naprawdę ciężko coś przemilczeć, zwłaszcza, gdy hormony buzują :-)Wiec kochane jeszcze raz się powtórzę-WSPIERAJMY SIĘ A NIE DZIELMY!!!!!![/COLOR][/SIZE][/FONT]