Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gizela oj ja bym też nerwa miała. Mój na szczęście z tych co nigdzie nie wychodzą z kolegami albo ze mną albo wcale - nie to że mu bronię ale on uważa że ze mną mu lepiej i beze mnie nie idzieI jak już to piffko w sobotę sobie wypije jak film oglądamy. No i papierochów też nie pali. Dobrze bo zawsze te kilkaset zł jest na miesiąc.
on zawsze w domku piwko a przy dobrym filmie obowiązkowo
.
Sory ale nie rozumiem takiego myślenia wiem że każdy ma swoje zdanie ale nie rozumiem matek zabijających własne dzieci. Eh aż mi ciśnienie podskoczyło..Wyniki z moczu nieciekawe wiec troche sie obawiam co tam lekarz mi powie i co zaleci.Mam nadzieje ze nie jest tak źle.
Dla mnie kazde życie jest życiem. Skoro Bóg daje chore dziecko, to uważa, że podołamy temu wyzwaniu.Bywa i tak że dziecko ma wadę genetyczną w postaci zespolu Edwardsa bądz Patau (to tak jak wyrok śmierci) i co ma życ jeśli to wogole można nazwać życiem może rok w szpitalu podłączone do maszyn i cierpieć? nigdy w życiu to dopiero jest nieludzkie!
Kapciuszku, ja nie pytałam co można zrobic w razie wykrycia wad u dziecka, w tym sensie, czy usunąć czy nie, tylko, czy taka wiedza pomoże dziecku w wyleczeniu jeszcze w łonie matki. Ja możliwości przerwania ciąży nawet bym nie rozważała. Nie oceniam tu nikogo, bo każdy ma swoje życie i sam decyduje jak je przeżyć. Myślę, że to głównie kwestia wiary i przekonań.85justyna i olgadom co do aborcji nie wypowiadam się na forum bo wiem, że jest to temat rzeka i ani ja nikogo nie przekonam ani nikt mnie nie przekona, więc wiem, że to nie ma sensu. Olgadom pytała co można zrobić, więc ja jej napisałam jakie mamy prawo w Polsce.