reklama

Wrzesień 2010...

Dziś tak się wku*****na mojego że szok-:szok:...dośc,ze przyjechał o 16.20 to jeszcze pijany :wściekła/y:jestem wkurzona,bo wie,że nie mamy pieniędzy...:wściekła/y:
Idę sobie zrobić kawkę bo łeb mnie rozsadza....,bo tak sie na niego zdenerwowałam,zrobiłam oponki i pyszny obiad....ledwo co zjadł i teraz śpi....jak wytrzreżwieje to mu dam wódkę...:wściekła/y:

reklama
Karolina84 ja napisze ci tak, sama mialam plamienia i krwiaka, teraz zrobil mi sie miesniak na macicy ,moj ma 1,4cm(nie wiem jak oni to mierza)i moj lekarz powiedzial ,zeby niczym sie nie stresowac miesniaki w 99% wchlaniaja sie samoistnie w czasie ciazy, nawet czasem zaleca sie zachodzenie w ciaze w celu zaleczenia miesniakow, wiec badz spokojna ,odpoczywaj i ciesz sie ciaza.
Dorotka1 ja malo sie tutaj udzielam ale wiedz, ze pamietam o tobie i trzymam kciuki, zreszta za wszystkie nas.

Kasiona a zanieś im taki litrowy słoik siusiek, żeby już nie mówili , że materiał niewystarczający :-)
Co do prawa jazdy- ja bym robiła, poźniej będzie Ci trudno się zebrać żeby to skończyć :)

No dokladnie tak zrobc z tymi sisukami hehe, a co prawa jazdy to wlasnie zaczelam sie uczyc na teorie i jesli starczy mi sil to mam nadzieje ze w maju pochwale sie zdanym prawem jazdy :)

Gizelaa no nie ale smaka mi narobilas i jeszcze to zdjecie...no nieee :)

A co do meza to nie denerwuj sie, wiem ze to jest wkurzajace, bo ja to przerabiam w weekedny np jak gdzies idziemy ze znajmoymi, nie zeby byl pijany ale jak jest taki ze tak powiem rozwesolony to szlak mnie trafi normalnie.My kobiety to mamy ...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny przeczytałam własnie ostatnie posty :-(:-(:-( smutne to wszystko, proszę was każda z nas ma włąsne małe akbo i większe problemy a tutaj miała być nasza oaza spokoju> Zostawmy takie trudne tematy bo tylko samie sobie zaszkodzimy i po co to nam.
Dorotka stoi w obliczu najcięższej sytuacji zyciowej jaką mogę sobie wyobrazić naprawdę nasze kłotnie nie są jej teraz potrzebne.:-(

Dorotka wierzę, ze ominie cię ta konieczność podejmowania jakiejkolwiek decyzji, jesteś mądrą i rozważną kobietą, kochasz swoje dzieci i ty jedna wiesz co jest dla nich najlepsze!!!!!!

wiesz co nie łudze sie juz naprawde,
łudzilam sie do wczorajszej wizyty,
a teraz staram sie twardo podchodzic do rzeczywistosci bo zycie jest bezwzgledne
wkurza mnie tylko to ze samoistne poronienie to poronienie,wywolanie porodu w przypadku martwej ciazy to urodzenie martwego dziecka bez wzgledu na tydzien ciazy byle po 22tc,a wywolanie wczesniejsze porodu w przypadku dziecka z wadami to zabicie,wlasnie przez takie myslenie ta decyzja jest jeszce trudniejsza
to najgorsze tyg przede mną i juz nie chce o tym tu gadac
prosze Was dajcie spokoj

bede sie odzywac ale moze nie tu,a jak znikne nikt nie napisze ze...

Gizela nie denerwuj sie na chlopa,wiesz moj wczoraj tez przyjechal wieczorem po pracy po browarach,ale wcale mu sie nie dziwie,bo ja tez bym odreagowala,a teraz ani drinka ani fajki a z kropka i tak nie wiem co i jak

reszcie dziekuje za te slowa i blagam dajmy juz spokoj

wiecie co najgorsze w tym wszystkim jest to ze moze naprawde stane przed takim wyborem i staram sie wyciszyc wewnetrznie ,uspokoic i przygotowac na taką decyzje i widze teksty typu wyrzucac do kosza,zabijac
to jest moje planowane dziecko ktore poczelismy 8 grudnia i co mam zrobic,9 grudnia nad ranem jak wstalam wiedzialam na 90%ze jestem w ciazy a teraz staram sie pogodzic z tym ze moze bede musiala sie z nim rozstac
Ja przed dwoma tygodniami tez mialam takie mysli, i przygotowywalam sie do dokonania wyboru. Dorotko wiem jak sie czujesz. To napewno sa jedne z najgorszych chwil w zyciu. Ale wierz mi nadzieja umiera ostatnia. Trzymam kciuki, i modle sie za Ciebie i dzidzie.

Uwazam ze ta dzisiajsza dyskusja zadnej z nas dobrze nie robi.Prosze !!! zostawmy takie decyzje bez oceny !!! Wyobrazcie sobie ze kazda z nas moze stanac w takiej sytuacji , nastepna wizyta u gina i lekarz stawia diagnoze bedzie roslinka .To sa tak osobiste sprawy i problemy o ktorych nie mamy pojecia dopoki nas samych nie dotkna.I mysle ze decyzja co dalej to tylko i wylacznie sprawa rodzicow i sumienia.Rozumiem ze kazdy ma inne zdanie ,ale mysle ze to nie miejsce do rozstrzasania tego problemu !
Zgadzam sie z toba calkowicie , ta dyskusja dzisiaj nie ma sensu. Bo tak naprawde nikt nie wie, jakby sie zachowal, gdyby byl postawiony w takiej sytuacji, wierzcie mi !°

A ja sobie kupilam spodnie ciazowe pod brzuch - i w pasie sa za duze, cholewa moje mnie juz cisna a te za duze musze wymyslic cos innego.
Wiem kupie sobie szelki :-D :-D

Ostatnia edycja:
A ja sobie kupilam spodnie ciazowe pod brzuch - i w pasie sa za duze, cholewa moje mnie juz cisna a te za duze musze wymyslic cos innego.
Wiem kupie sobie szelki :-D :-D
No ja mam to samo skarpeta z tych moich spodni wisi mi niczym pusty worek na brzuchu a w jeansach pomimo,że się dopinam jakoś niewygodnie się czuję...i co zostały tylko dresy lub legginsy. To taki okres przejściowy jaki mamy na dworze teraz niby nie zima nie wiosna, niby ciąża niby jeszcze nie czas na ciuchy ciążowe....ach

Widzę, że ciężkie tematy tu przerabiacie.
Ja jestem padnięta bo siostry córcia tylko ze mną uwielbia się bawić i nie daje mi chwili spokoju.
Ciągle jestem w ruchu i nie mam ani minutki na odpoczynek.
Pogoda dziś nie za ciekawa była, a mimo to pojechaliśmy na rodzinna wycieczke pociągiem pozałatwiać ważne sprawy.
Najchętniej już bym wskoczyła do wyrka, ale niunia nie pozwoli mi leżeć :-D
W ogóle ostatnio straciłam wenę na pisanie na BB nie wiem czemu :no:
Nic idę bawić się z myszką w gotowanie.
Wszystkim mamom po uganych wizytach wielkie gratki a za te które czekają na wizytę trzymam mocno kciuki i wysyłam garść pozytywnych fluidek ciążowych.
Miłego wieczorka i spokojnej nocki.

reklama
Pysia mnie wena tez jakos opuscila moze to kwestia nastroju, nie wiem. Ja jutro ide na prywatna wizyte i pogadam z babka o przeziernosci i nie wyjde z tamtad jak moj kochany nie bedzie mogl wejsc zobaczyc maluszka i koniec! Ja koncze na dzis z kompem moze jeszcze pozniej go wezme ale poki co zycze kolorkowch :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry