reklama

Wrzesień 2010...

Witam
Ja zaopatrzyłam się w sos truskawkowy i zaraz go na lody poleje i wciągnę wszystko.
Do tego gorzka czekolada a na górę chipsy kebabowe.Niezła mieszanka ha ha ha
Na obiad była fląderka bo siostrzenica miała takie życzonko do tego suróweczka z kiszonej kapusty i frytki.
Idę odpocząć, póki mała na spacerku z mama i babcią i nie goni mnie do zabawy

reklama
Pysia ale z Ciebie kochana ciocia..a dziecko to czuje i dlatego lgnie do Ciebie:)

Dzisiaj poczytalam karte ciazy i wyczytalam ze przeziernosc karku (NT)<1..i ze plod prawidlowy..wow cos juz wiem.

z tą działką to fajna sprawa jak się własnego podwórka nie ma, zawsze na grilla można wyskoczyć, na miejscu sałatkę zrobić:-D I dzieci mają atrakcje w postaci piaskownicy i basenu oraz trampoliny :)
w ubiegłym roku obok mojego ogródka warzywnego mąż zbudował córce superowy domek. Taki z okiennicami na podwyższeniu. Trzeba było widzieć jak moja 4 latka gotowała tam na plasikowej kuchence warzywa z tego ogródka:-D:-D:-D a tak do tematu to od dziecka jestem przyzwyczajona do ogródka obok domu i jak piszecie dziewczyny, ze marzycie o własnym to mam ochotę zaprosić Was wszyskiem do mnie na ogródek bo my nie jesteśmy w stanie zjeść tego co wiosną posiejemy....

hej dziewczyny!!
Tez mnie caly dzien glowa boli:(

Mnie od rana też boli bardzo głowa do tego jakoś dziwnie kłuje mnie w prawej pachwinie aż mnie strach co chwila oblatuje:-( Nie wiem co robić...teraz odpoczywam i pewnie wcześniej pójdę spać....

Miło kobietki wrócić na forum gdzie wszystkie jesteśmy do siebie przyjaźnie nastawione :tak::tak::tak:

Witam :D Ja dzis bardzo pozytywnie bylam prywatnie u lekarza babka poprostu cudowna ma prywatna klinike a co lepsze powiedziala ,ze nastepna wizyta juz na fundusz wiec zaplacilam tylko za ta :) No ale to nie koniec wiesci , dzidzia ZDROWA przeziernosc zrobiona jak najbardziej zdrowa wszystko prawidlowe i duza jak na swoj wiek no i prawdopodobnie bedzie synek powiedziala ze jeszcze wczesnie ale po tylu latach pracy wydaje sie jej ze widziala tam miedzy nozkami cos co nalezy do chlopca :D No i ten ala miesniak czy inne pasudztwo zniklo nie ma sladu :D No wiec wszystko jak najlepiej i moje kochanie moglo ogladac dzidzie i slyszelismy serduszko 160uderzen zasuwa jak nie wiem :) No i jak juz wychodzilismy to dostalismy od pani prezent - taka paczuszke z filmem jak sie opiekowac malenstwem na poczatku ,jak przewijac kompac itd, ksiazeczke z poradami i krem przeciwko odparzeniom :D Poprostu wspaniala babka jak i miejsce w ktorym przyjmuje , z moim poprzednim jak to moj narzeczony powiedzial bez porownania hehe :) no nic uciekam sie pakowac i cos zjesc bo maluszek glodny :)

Pysia ale z Ciebie kochana ciocia..a dziecko to czuje i dlatego lgnie do Ciebie:)

Dzisiaj poczytalam karte ciazy i wyczytalam ze przeziernosc karku (NT)<1..i ze plod prawidlowy..wow cos juz wiem.
Może rzeczywiście coś mam bo zawsze dzieci lgnęły do mnie.Mam miękkie serce niczego nie odmówię i w każdą zabawę dam się wciągnąć.
Szkoda tylko, że moja księżniczka 20 poleci do Irlandii i pewnie obie będziemy za sobą tęsknić bardzo bardzo.
Może przyleci na lato siostra z niunią, albo dopiero na gwiazdkę ehhh takie są skutki emigracji.Wieczna tęsknota dlatego wspólne chwile teraz wykorzystujemy do maximum i od 8,30 jak tylko niunka się obudzi tak do 21 zabawom i spacerom nie ma końca.Piękne są tkie chwile i bezcenne...
Fajnie że u ciebie z maluszkiem wsio ok.
Ja przez te harce z Martynką w ogóle nie czuje mojego bobaska a Martynka na wiadomośc o dzidzi u mnie w brzuchu stwierdziła ciocia ma chłopca a ja mam w brzuszku dziewczynkę.
Dzieci są słodkie...

Witam :D Ja dzis bardzo pozytywnie bylam prywatnie u lekarza babka poprostu cudowna ma prywatna klinike a co lepsze powiedziala ,ze nastepna wizyta juz na fundusz wiec zaplacilam tylko za ta :) No ale to nie koniec wiesci , dzidzia ZDROWA przeziernosc zrobiona jak najbardziej zdrowa wszystko prawidlowe i duza jak na swoj wiek no i prawdopodobnie bedzie synek powiedziala ze jeszcze wczesnie ale po tylu latach pracy wydaje sie jej ze widziala tam miedzy nozkami cos co nalezy do chlopca :D No i ten ala miesniak czy inne pasudztwo zniklo nie ma sladu :D No wiec wszystko jak najlepiej i moje kochanie moglo ogladac dzidzie i slyszelismy serduszko 160uderzen zasuwa jak nie wiem :) No i jak juz wychodzilismy to dostalismy od pani prezent - taka paczuszke z filmem jak sie opiekowac malenstwem na poczatku ,jak przewijac kompac itd, ksiazeczke z poradami i krem przeciwko odparzeniom :D Poprostu wspaniala babka jak i miejsce w ktorym przyjmuje , z moim poprzednim jak to moj narzeczony powiedzial bez porownania hehe :) no nic uciekam sie pakowac i cos zjesc bo maluszek glodny :)

Tylko pogratulowac:)) moje male tez jest wieksze jak na swoj wiek hehe:D

Pysia tesknota to naturalne uczucia..ale na szczescie twoja siostrzenica ma juz mame kolo siebie i teraz bedzie juz tylko dobrze:)

Korba ciesze się....razem z tobą....to super ,że w trafiłaś na ta taka lekarkę-tylko jej się trzymać....:tak:.To nieżle,że już wypatrzyła....ale zapewne na następnej wizycie to tylko potwierdzi na 100%...
Może u mnie za 2tyg.też zobaczy co tam moja dzidzia ma między nóżkami....:cool2:...zobaczymy....

Gratuluje udanych wizyt :) Dziewczyny ,czy wam leci krew z nosa ???? Mi w zyciu nie leciala (no moze raz przy okazji nauki jazdy na rowerze) a teraz co drugi dzien tak po trochu.Zapomnialam zapytac gina ,ale moze wy tez cos na ten temat wiecie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry