reklama

Wrzesień 2010...

czesc laski!!! a ja pisze ze szpitala!!!!!!!!sasiadka z lozka pozyczyla mi laptopa wiec steskniona zagladam. dzis mialam zabieg bod narkoza, balam sie okropnie. ale jak mnie uspili bylo ok;-)
snial mi sie hiszpania a anestezjolog to niezle byl ciacho:tak: po zabiegu mialam bardzo bolesne skurcze i w ogole czylam sie jak po porodzie...ale juz ok. tylko, ze leze. dobrze, ze mam super dziewczyny na sali. :tak:

reklama
Witam :D Ja dzis bardzo pozytywnie bylam prywatnie u lekarza babka poprostu cudowna ma prywatna klinike a co lepsze powiedziala ,ze nastepna wizyta juz na fundusz wiec zaplacilam tylko za ta :) No ale to nie koniec wiesci , dzidzia ZDROWA przeziernosc zrobiona jak najbardziej zdrowa wszystko prawidlowe i duza jak na swoj wiek no i prawdopodobnie bedzie synek powiedziala ze jeszcze wczesnie ale po tylu latach pracy wydaje sie jej ze widziala tam miedzy nozkami cos co nalezy do chlopca :D No i ten ala miesniak czy inne pasudztwo zniklo nie ma sladu :D No wiec wszystko jak najlepiej i moje kochanie moglo ogladac dzidzie i slyszelismy serduszko 160uderzen zasuwa jak nie wiem :) No i jak juz wychodzilismy to dostalismy od pani prezent - taka paczuszke z filmem jak sie opiekowac malenstwem na poczatku ,jak przewijac kompac itd, ksiazeczke z poradami i krem przeciwko odparzeniom :D Poprostu wspaniala babka jak i miejsce w ktorym przyjmuje , z moim poprzednim jak to moj narzeczony powiedzial bez porownania hehe :) no nic uciekam sie pakowac i cos zjesc bo maluszek glodny :)

gratki udanych wizyt,super wiesci

Gratuluje udanych wizyt :) Dziewczyny ,czy wam leci krew z nosa ???? Mi w zyciu nie leciala (no moze raz przy okazji nauki jazdy na rowerze) a teraz co drugi dzien tak po trochu.Zapomnialam zapytac gina ,ale moze wy tez cos na ten temat wiecie.

mialam napisac podobnie,ale widzialam juz link na strone a tam wszystko jasno wyjasnione

dziewczyny nie sugerujcie sie tak do konca tymi pomiarami z usg,bo tak jak pisalam norma jest plus dwa tyg minus dwa tyg w stosunku do terminu z miesiaczki ,a jeden plod bedzie sie rozwijal szybciej a drugi wolniej i to ze jest mlodsze moze swiadczyc o tym ze byla pozniej owu a nie to ze plodem jest dziewczynka
nie nastawiajcie sie tak,okolo 20tyg ciazy na usg polowkowym raczej kazda z nas pozna plec

czesc laski!!! a ja pisze ze szpitala!!!!!!!!sasiadka z lozka pozyczyla mi laptopa wiec steskniona zagladam. dzis mialam zabieg bod narkoza, balam sie okropnie. ale jak mnie uspili bylo ok;-)
snial mi sie hiszpania a anestezjolog to niezle byl ciacho:tak: po zabiegu mialam bardzo bolesne skurcze i w ogole czylam sie jak po porodzie...ale juz ok. tylko, ze leze. dobrze, ze mam super dziewczyny na sali. :tak:
calusy dla Ciebie kochanie,trzymaj sie cieplo i szybko do nas wracaj
a i pozdrowienia masz ale pewnie juz przeczytalas bo napisalm dziewczynom:-):-):-)

no jasne ze przeczytalam dzieki dziewczyny!!! ja pisze jak polamaniec bo wenflon boliiiii. a zapomniala powiedziec, ze pozabiegu okazalo sie ze ledwo udalo sie zalozyc szew..szyjka nadal sie skraca...

trzymaj się kochanie będzie dobrze :) przesyłam wielkie buziaki :)

Hej dziewczyny, znów poruszam problem przyzierności karku waszych pociech. Jak to u was wyglądało? jakie NT miało wasze maleństwo? znów pozwolę sobie opisaqc mój problem:
Na ostatniej wizycie u lekarza miałam robiony pomiar i NT mojego maluszka wynosiło 1.5 mm przy CRL 5,8 cm w 12 tyg ciąży..dla pewności poszłam na konsultację do innego ginekologa i on w 13 tyg ciąży zmierzył NT dzidziusia jako 2.4 mm przy CRL 7,5 cm..sama już nie wiem co o tym myśleć
icon_frown.gif
..wiem ze wraz ze wzrostem dziecka NT się zwiększa, ale i tak się martwię o te wyniki..Nie wiem juz co mam o tym sądzić i proszę o pomoc i interpretację tych wyników. Czy moje obawy są uzasadnione?
icon_confused.gif
icon_cry.gif
Jezeli zaden z tych dwoch lekarzy nie skierowal Cie na dalsze badania to znaczy ze wszystko jest OK.Duzo tez zalezy od sprzetu na jakim przeziernosc jest robiona .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry