onionek
happy mama
dzieki kochana..probuje troche poczytac ale normalnie nie mam glowy..caly czas mam przed oczami sale operacyjna...ehhhh ale przynajmniej palmy mi sie snily;-)
jak wrocisz to opowiesz o tym o tym przystojnym anestezjologu

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzieki kochana..probuje troche poczytac ale normalnie nie mam glowy..caly czas mam przed oczami sale operacyjna...ehhhh ale przynajmniej palmy mi sie snily;-)

Wielkoscia dzidzi nie mozesz sie sugerowac, poniewaz kazda ma w innym dniu owulacje ja np zawsze mam 12 dc.Korba a ile miało twoje miało maleństwo?,bo moje miało w 12tc-5,43cm....Ponoć chłopcy są więksi niz dziewczynki....![]()
Witam nowa mamusie . Nie martw sie NT jest w normie . Gorna granica przy 4,5 CRL wynosi 1,9 a przy CRL 8,5 - gorna granica 2,7 mm. I to s acalkowite normy . Ja mialam robiona przeziernosc w 12 tyg na gorszym sprzecie i wyszla przy CRL 5,4 - Nt 2,4mm , powtarzalam w 13 t przy CRL 7,3 na bardzo dobrym sprzecie w centrum prenatologii wyszlo Nt 1,4 mm. A co z koscia nosowa? A robilas test Papa?Witam ja równiez dopisuję się do przyszłych wrześniowych mam
POza tym mam mały problem, i mam nadzieję, że pomożecie mi go rozwiązać...otóż :
..od kilku dni gryzę się z problemem przyzierności karkowej.
Na ostatniej wizycie u lekarza miałam robiony pomiar i NT mojego maluszka wynosiło 1.5 mm przy CRL 5,8 cm w 12 tyg ciąży..dla pewności poszłam na konsultację do innego ginekologa i on w 13 tyg ciąży zmierzył NT dzidziusia jako 2.4 mm przy CRL 7,5 cm..sama już nie wiem co o tym myśleć..wiem ze wraz ze wzrostem dziecka NT się zwiększa, ale i tak się martwię o te wyniki..Nie wiem juz co mam o tym sądzić i proszę o pomoc i interpretację tych wyników. Czy moje obawy są uzasadnione?![]()
![]()
![]()
czesc laski!!! a ja pisze ze szpitala!!!!!!!!sasiadka z lozka pozyczyla mi laptopa wiec steskniona zagladam. dzis mialam zabieg bod narkoza, balam sie okropnie. ale jak mnie uspili bylo ok;-)
snial mi sie hiszpania a anestezjolog to niezle byl ciachopo zabiegu mialam bardzo bolesne skurcze i w ogole czylam sie jak po porodzie...ale juz ok. tylko, ze leze. dobrze, ze mam super dziewczyny na sali.
![]()

dzieki dziewczyny jeszcze troszke z wami posiedze bo laptopa jeszcze mam a nudno mi takieeeeeeeeeeee i teskno.......
leze leze....teraz byl obchod to mam nie wstawac do jutra..ciagnie mnie tam w srodku kurcze.. zaraz antybiotyki dostane na noc.
bol glowy?? do lozczeka i oklad na glowke!!!!!!!![]()
czesc laski!!! a ja pisze ze szpitala!!!!!!!!sasiadka z lozka pozyczyla mi laptopa wiec steskniona zagladam. dzis mialam zabieg bod narkoza, balam sie okropnie. ale jak mnie uspili bylo ok;-)
snial mi sie hiszpania a anestezjolog to niezle byl ciachopo zabiegu mialam bardzo bolesne skurcze i w ogole czylam sie jak po porodzie...ale juz ok. tylko, ze leze. dobrze, ze mam super dziewczyny na sali.
![]()