onionek
happy mama
dzieki kochana..probuje troche poczytac ale normalnie nie mam glowy..caly czas mam przed oczami sale operacyjna...ehhhh ale przynajmniej palmy mi sie snily;-)
jak wrocisz to opowiesz o tym o tym przystojnym anestezjologu

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzieki kochana..probuje troche poczytac ale normalnie nie mam glowy..caly czas mam przed oczami sale operacyjna...ehhhh ale przynajmniej palmy mi sie snily;-)

Wielkoscia dzidzi nie mozesz sie sugerowac, poniewaz kazda ma w innym dniu owulacje ja np zawsze mam 12 dc.Korba a ile miało twoje miało maleństwo?,bo moje miało w 12tc-5,43cm....Ponoć chłopcy są więksi niz dziewczynki....![]()
Witam nowa mamusie . Nie martw sie NT jest w normie . Gorna granica przy 4,5 CRL wynosi 1,9 a przy CRL 8,5 - gorna granica 2,7 mm. I to s acalkowite normy . Ja mialam robiona przeziernosc w 12 tyg na gorszym sprzecie i wyszla przy CRL 5,4 - Nt 2,4mm , powtarzalam w 13 t przy CRL 7,3 na bardzo dobrym sprzecie w centrum prenatologii wyszlo Nt 1,4 mm. A co z koscia nosowa? A robilas test Papa?Witam ja równiez dopisuję się do przyszłych wrześniowych mam
POza tym mam mały problem, i mam nadzieję, że pomożecie mi go rozwiązać...otóż :
..od kilku dni gryzę się z problemem przyzierności karkowej.
Na ostatniej wizycie u lekarza miałam robiony pomiar i NT mojego maluszka wynosiło 1.5 mm przy CRL 5,8 cm w 12 tyg ciąży..dla pewności poszłam na konsultację do innego ginekologa i on w 13 tyg ciąży zmierzył NT dzidziusia jako 2.4 mm przy CRL 7,5 cm..sama już nie wiem co o tym myśleć..wiem ze wraz ze wzrostem dziecka NT się zwiększa, ale i tak się martwię o te wyniki..Nie wiem juz co mam o tym sądzić i proszę o pomoc i interpretację tych wyników. Czy moje obawy są uzasadnione?![]()
![]()
![]()
czesc laski!!! a ja pisze ze szpitala!!!!!!!!sasiadka z lozka pozyczyla mi laptopa wiec steskniona zagladam. dzis mialam zabieg bod narkoza, balam sie okropnie. ale jak mnie uspili bylo ok;-)
snial mi sie hiszpania a anestezjolog to niezle byl ciachopo zabiegu mialam bardzo bolesne skurcze i w ogole czylam sie jak po porodzie...ale juz ok. tylko, ze leze. dobrze, ze mam super dziewczyny na sali.
![]()

dzieki dziewczyny jeszcze troszke z wami posiedze bo laptopa jeszcze mam a nudno mi takieeeeeeeeeeee i teskno.......
leze leze....teraz byl obchod to mam nie wstawac do jutra..ciagnie mnie tam w srodku kurcze.. zaraz antybiotyki dostane na noc.
bol glowy?? do lozczeka i oklad na glowke!!!!!!!![]()
czesc laski!!! a ja pisze ze szpitala!!!!!!!!sasiadka z lozka pozyczyla mi laptopa wiec steskniona zagladam. dzis mialam zabieg bod narkoza, balam sie okropnie. ale jak mnie uspili bylo ok;-)
snial mi sie hiszpania a anestezjolog to niezle byl ciachopo zabiegu mialam bardzo bolesne skurcze i w ogole czylam sie jak po porodzie...ale juz ok. tylko, ze leze. dobrze, ze mam super dziewczyny na sali.
![]()