Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
martwie sie czy to normalne ze w I trymestrze czulam sie dobrze a dzisiaj nagle wymioty,:-( mam nadzieje ze sa jednorazowe, ale zastanawiam sie czy nie pojsc do gina sprawdzic czy dzidzi nic nie jest:-( Moze nie potrzebnie panikuje ale boje sieWitam, ja dzis dzien zaczelam od przytulania kibelkamartwie sie czy to normalne ze w I trymestrze czulam sie dobrze a dzisiaj nagle wymioty,:-( mam nadzieje ze sa jednorazowe, ale zastanawiam sie czy nie pojsc do gina sprawdzic czy dzidzi nic nie jest:-( Moze nie potrzebnie panikuje ale boje sie
Doradzcie czy mam sobie odpuscic czy jednak przejsc sie do lekarza.
...coś czuję,ze tak będę miała do końca ciąży...ale też mam nadzieję,że jak już bedą te mdłości to jakieś zminializowane,że dadza mi normalnie funkcjonować! Bo ja od 6tc do 11tc spędziłam ten czas tylko w łóżku....miałam wszystkiego dosyć....,ale i tak bym nie zamieniła ciąży na coś innego,ja pragnę tego dziecka i przetrzymam wszystko dla niego!!!!!!