Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

roztargniona sie zrobiłam jakas taka 

).
Wiecie co, po prysznicu usiadłam przed tv i normalnie poczułam jak mi cos sie wywróciło w brzuszku az zalaskotalo, jeszcze nigdy takiego uczucia nie miałam...na kopmniaki za wczesnie he he ale chyba jakis fikołki poczułam...nie wiem , moze se wmawiam..ale miło było)
Witam dziewczynki![]()
Kerna trzymam kciukasy napewno wszystko będzie dobrze....
Dziewczynki gratuluje udanych wizyt ....
Co do truskawek to wczoraj teściu przyniosł mi całe opakowanie truskaweczek- co prawda Greckie ale smak miałyno i winogronka hmm jakie słodziutkie sam cukier
A my po wczorajszym USGz dzidzią ok... mały lokator ma 6,89 cm i jak ładnie sie na początku ułozyła do badania.. to później zaczeło sie obkręcać i na koniec odwróciło sie plecami i stwierdziło ze koniec badania
Ale fikołki były i cały czas ręka przy nosie
![]()
Mojemu M. strasznie sie podobało ... po tym Usg jakos zaczało chyba do niego docierac ze jednak rośnie u mnie mały lokator![]()
mam żyć normalnie, a nawet ruch jest zalecany, ale oszczędnie i bez dźwigania! Czyli do auta małego nie wsadzę
bo on jeszcze za mały..ale nic waże, że nei msuze w domu palckiem leżeć

ale na bb też mnie nie będzie bo lecimy z rodzinkom na wyspy, na urodzinki kuzynki, mam nadzieję że dzidźka dobrze zniesie podróż, lot samolotem i te wszystkie sprawy z tym związane!!