reklama

Wrzesień 2010...

Witam:) Ja właśnie zjadłam śniadanko i zaraz ide ogarnac mieszkanko:) Za oknem widze ze słoneczko ładnie świeci ale chyba jest zimno bo widze ze wiatrek wieje dość mocno:/ Po poludniu jedziemy z kochanym na zakupy bo u nas nie wiele jest w lodówce, a na obiadek tak jak przyszla_mama81 mam spagetti:)
Beniaminka Co do tarota to mi zawsze sie wszystko sprawdza wiec teraz nawet go nie rozkładam bo boje sie co mi wyjdzie.
Milego dnia dziewczyny:) Jak ogarne mieszkanko troche to zajrze co tam u Was:)

reklama
Czesc Dziweczyny poniedzialkowo . Ja od rana bylam pobrac krew - na wszystko mozliwe - toxo , grupe krwi , cytomegalie i cala reszte - jak wyszlam ze szpitala to tak oslablam ,ze malo nie zemdllelam , na szczescie batonika ze soba mialam to troszke mi ulzylo - ale jak do domu doszlam to padlam odrazu - normalnei sily mnie opuscily - a jutro musze isc na potwierzdenie grupy krwi jeszcze ale mam nadzieje , ze to jzu malo krwi mi pobiora .
U mnie pieknie slonko swieci , zimno na podworku ale fajnie.
Pozdrowka:-)

witam mamusie poniedziałkowo......:-)
witam nowe mamusie i pozdrawiam wszystkie "stare".... aleście sie rozpisały w ten weekend.... jak wracam po weekendzie bo mam taką zasadę że w weekendy nie zaglądam do kompika to potem w poniedziałek z godzinę nadrabiam zaległości :-):-)
dla nas dzisiaj b. ważny dzień badanie USG genetyczne ... mam nadzieje że po ostatnim będzie dobrze i że ta przezierność jednego maluszka się zmniejszyła..........jutro zdam relację
u nas w weekend trochę świętowaliśmy bo teściowa Krystyna to miała imieniny i mój M wczoraj 30tkę osiągnął hehe no ale urodzinki wyprawiamy w sobote więc imprez będzie :-D
a tak poza tym to narzekałam że nie przytyłam a wczoraj się zważyłam i 2 kg na plusie ale to przy dwójce chyba nie za wiele co??

witam się z kawusią dzieci_www_.gif a ja sie nie wyspałam:-(....a ta zima mnie dobija....Wieczorkiem pobolewa mnie brzusio...ale lekarka mówiła ,że to od sposobu żywieniowego....kurczę jem tylko 2 kromki chleba z wędlinką....i co tez mnie pobolewa-bardziej po bokach gdzie sa rozciągnięte jelita,ale wcziraj bolało mnie gdzie mam pępek-może to dzidzia tak sie rozciąga....na przyszły tydzien mam wizytę....
A to dla każdej mamusi....kwiatki_www_.gif

Cześć wszystkim!
No i znowu poniedziałek. Na dodatek jakiś dziwny bo jestem tak padnięta, że chyba znowu najchętniej poszłabym spać... na szczęście dzisiaj nie muszę iśc do pracy...
Siedzę w szlafroku i piję herbatkę... zastanawiam się czy to osłabienie to nie jakieś grypowe objawy. Na urodzinach w sobotę jedna dziewczynka dostała ataku grypy żołądkowej a rodzice zamiast natychmiast jechac z nią do domu to siedzeli z bidulką jeszcze ze trzy godziny.

Cześć dziwczyny.
Kurcze jak człowiek chce sobie poleżeć w łóżeczku dłużej to telefon dzwoni w drugim pokoju. Najpierw kumpela potem rehabiltant a na końcu jaśnie panowie ze spółdzielni zobaczyć pęknięcia. 2 miesiace na nich czekałam.
Już niedugo zobacze maluszka. Ciekawe co tam u niego slychać :)
Jutro zaczne rehabilitacje no bo baaaaaaaaaardzo chce i musze być aktywna i sprawną ( na tyle ile sie da polepszyć) mamusią dla mojego kochanego skarbeńka.

Pogoda u mnie taka se. Taki stan zawieszenia miedzy dniem pochmurnym a słonecznym. A na obiadek zrobie kurczaczka na słoiku. mniam.

karolinkare 2 kg przy ciąży bliźniaczej to jak najbardziej ok, ja też mam z 0,5 do 1 kg bo mi się waha ale ja to troszkę ciała mam:tak: Postaram się w tej ciąży nie przesadzić z przyrostem masy:sorry2:
Jak na razie uważam że jest ok.

A tak poza tym to dzis nerwowa strasznie jestem bo w niedzielę sobie uzmysłowiłam że zapomniałam na fakturze do klienta zapisać jego nr zamówieniowego:baffled: A oni wymagaja akurat:baffled: I dzis odkręcałam, dzwoniłam za granicę a oni święto mają, niby facet stwierdził że nie będzie problemu jeśli dopiszę ten nr i przyślę jeszcze raz tą fakturę ale jakby szef się dowiedział to bym miała jazdę:dry: Mam nadzieję że uda mi się to załatwić bez ich wiedzy:zawstydzona/y: Bo dosyć mam nerwów sama a wysłuchiwać tez nie mam zamiaru

Witam mamusie..
jak mnie dzisiaj glowa boli..ale ja uparta i tabletki nie wezme..wole sie pomeczyc..
nic mi sie nie chce bo ta pogoda to tylko przytlacza:((

Gaja oby wszystko sie wyjasnilo bez wiedzy szefa:)

reklama
Witam :) Ja juz po uczelni :) Dzis obudzilam sie o 6 i nie chcialo mi sie spac :) Ale stwierdzilam ze poleze no i usnelam do 7:30 zrobilam herbatke wypilam i poszlam sie polozyc no i usnelam i obudzilam sie o 8:30 no to stwierdzilam ze juz sie nie klade hehe. Poszlam odsniezylam auto i pojechalam na uczelnie jakos sie dluzylo ale przetrwalam :) Teraz w domku ,moj kochany gotuje powoli obiadek bo dzis to on kroluje w kuchni hehe :) Wieczorem jedziemy po ostatnie meble do nas do pokoju i mniej wiecej remont bedzie mozna uznac za zakonczony nie liczac pozadkowania wszystkiego :) Ale to co najwazniejsze juz porobione :) Ja ide teraz po swietach 6 kwietnia na wizyte i pani potwierdzi plec dziecka bo teraz stwierdzila ze za wczesnie ale ma cos z chlopa i ze na 99% powie przy nastpnej wizycie hehe :) W sumie chcielismy chlopca ale teraz juz sama nie wiem heh :) w sumie najwazniejsze by bylo zdrowe :) No nic ide popodgladac mojego w kuchni i moze pojde na spacer ,bo mimo ze snieg napadal to swieci slonko i cieplo jest :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry