reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

ja wlasnie z corcia sie powsicekalam :)chciala si ebawic w ganianego ja mowie ze dzidzius bedzie sie przewracal w brzuchu i fikolki robil jak bede biegala a corcia sie tylko smiala:)No troche z nia pobiegalam ale nie szlalam mocno:)i kurde szybko sie zmeczylam,zero kondycji....ale si enadrobi po porodzie wszytko:)
Milego wieczoru!!

reklama
a ja zjadłam całą michę ogórkowej mniam mniam dzis taka lepsza bo od wczoraj sie przegryzła....no i jestem pełna :-)
co do winogronka z tesco to popieram pycha :-) mam jeszcze woreczek więc zjem przed snem heheh
wiecie co dziewczynki? ja mam wielka ochote na mleko w proszku te niebieskie :tak: ale one takie kaloryczne że heja :-( no 10zl kosztuje :wściekła/y: mój men każe mi kupić hheheh tak a potem będzie mówił że za dużo w ciąży przytyłam :szok:
co do snów to nie śniło mi sie nigdy mleko z piersi tylko albo że dostałam krwawienia albo plamienia a ostatnio ż e urodziłam miałam bóle zabrała mnie karetka a poród trwał 5 min i była dziewczynka :-)

Dziewczyny, ale duzo czytania.. :-) Musialam troche posiedziec, zeby przez te wszystkie stronki przebrnac.
Ja jestem dzis tak objedzona, ze az mi ciezko wstac z kanapy :-( To przejedzenie przeszlo mi w jakis stan nerwowosci - chyba dlatego, ze zgaga mnie atakuje hehe :-D No, ale mam co chcialam.. A jeszcze winogorona tak na mnie zerkaja z kuchni i prosza, zeby je zjesc... Ja chyba zwariuje :shocked2:

witam wieczornie, ja wczoraj mialam taki zabiegany dzien ,ze nawet nie mialam czasu na kompa :) A dzis tez uczelnia ,a pozniej na odstresowanie spacerek i goraca czekolada :) U nas dzis taka sliczna pogoda ,normalnie wiosna :) Jak ja juz bym chciala by bylo caly czas tak cieplo by mozna bylo wieczorami chodzic na dlugie spacery i nie marznac :) No nic zabieram sie za porzadkowanie ostatnich kartonow :)A co do lekarzy i tej listy to moich tez nie ma (chociaz jest maz mojej :) ) ale tej babce do ktorej teraz chodze ufam i wierze na 100% wiec mysle ,ze niekoniecznie papiery musza odpowiadac ich kompetencji bo moze miec papiery i pelno certyfikatow a obchodzic sie z pacjetkom jak z miesem. Wazne by miec zaufanie do swojego lekarza i by robil dobrze to co robi :) Ale to tylko moje zdanie.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki, przekazuję wam listę ginków z certyfikatem fmf, zdaje sobie sprawę,że macie już swoich zaufanych doktorków, ale myślę,że któryś z tej listy powinien zrobić wam choć raz usg, mój tu dzięki Bogu widnieje, sprawdźcie swoich
https://courses.fetalmedicine.com/lists/web

duzo lekarzy z gdanska. jest w czym wybierac;-)
bez obaw nie kazdy lekarz musi takie kursy zaliczac, po pierwsze sa bardzo drogie po drugie trudne do dostania sie , nie kazdy ma mozliwosc uczestniczenia w takim kursie.

na szczescie nie od tego zalezy zdrowie dzieci i latwy porod. ale wiadomo kazda mamcia zapewnia sobieinny komfort ciazy, jedna biega po lekarzach, inna medytuje ,3cia nie zaglada do internetu, 4ta po prostu zachodzi w ciaze i po 9 msc rodzi jako milliardowa kobieta z kolei :)))) najwazniejsze- szczesliwa mama!

Ostatnia edycja:
reklama
Mój pierworodny skręcił nogę dzisiaj w szkole, właśnie przyjechał się pokazać i jak diabeł święconej wody boi się jechac na dyżur. Daję tej nodze czas do jutra, jak opuchlizna będzie większa nie ma zmiłuj, będzie miał szynę.On am tyle zajęć przed maturą i egzaminem na studia,że nie wyobraża sobie unieruchomienia. No martwię się tym moim synalkiem:-(
Zauważyłam , że nie ma Kerny i Kapciuszka, oby to tylko inne zajęcia albo wiosna je odciągnęła od kompa. Odezwijcie się dziewczyny !

Do góry