Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie boli często prawa strona w okolicach nerki, pytałam dr to powiedział,że to ciąża uciska, bóle wiązadłowe, wiele kobiet sie uskarża na takie dolegliwości, dodał,że nagroźniejsze są skurcze-wiadomo-ale te trwające 30 sek i więcej.Dziewczynki ponawiam pytanko bo sie trosze martwie... dziewczynki mam pytanko od ponad tyg pobolewa mnie brzuch w okolicy pęcherza i tak sie zastanawiam czy to normalne... Wy tez tak macie??

Ale do czego zmierzam....straszna odpowiedzialność przebywanie z takim małym dzieciaczkiem, jak spała mąż co chwila sprawdzał czy oddycha, co chwila mleko ,herbatka, ciasteczko, pampers-byłam wykończona...i trochę przerazona ja to będzie we wrześniu.Podziwiam wszystkie mamusie będące w ciąży...

Ja za to humor taki nijaki, niedobrze mi, ale dziwne że od kiedy wróciłam do pracy to samopoczucie się pogorszyłoChyba za bardzo się denerwuję
Dziewczynki ponawiam pytanko bo sie trosze martwie... dziewczynki mam pytanko od ponad tyg pobolewa mnie brzuch w okolicy pęcherza i tak sie zastanawiam czy to normalne... Wy tez tak macie??
chyba przeoczyłam jakiś post myśłałam, ze jesteś już na zwolnieniu??