Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczynki ponawiam pytanko bo sie trosze martwie... dziewczynki mam pytanko od ponad tyg pobolewa mnie brzuch w okolicy pęcherza i tak sie zastanawiam czy to normalne... Wy tez tak macie??

Co do spodni ciążowych to kupiłam sobie wczoraj świetne dzinsowe rurki i suwaczkami na dole na nogawkach firmy TALLY WEIJL za 89,90, bardzo niskie biodrówki z gumką na górze, mówię Wam, świetne na ciążę, normalnie tak się cieszę... :-), w poprzedniej ciąży wszędzie szukałam dzinsowych rurek z gumką lub jakichkolwiek innych, oby nie z golfem, fee, a nigdzie nie było. Teraz widziałam też takie w HOUSIE, ale nie wiem ile kosztowały. Moda teraz sprzyja kobietom w ciąży, he he :-)mi też sie ciążowe spodnie nie podobają... ale ja juz nie ukryje brzuszka mam wrazenie ze z tyg na tydz jest coraz wiekszy....
ja to miałam szczęście.. dyrektor szkoły jak dowiedział się w czerwcu ze jestem w ciąży to powiedział, żebym od września załatwiała sobie zwolnienie i się nie męczyła w pracy, i tak też zrobilam :-)Dziewczyny starsznie mi przykro, że nie możecie pójść na zwolnienie tak bezstresowo i sprawnie.
ja mam w planach na ten weekend jakieś zakupki dla maleństwa zrobić i sobie chyba też muszę jakieś spodnie sprawić, bo mam tylko jedne dzinsy ciążowe
a normalne już wszystkie mnie cisną jak siedzę :-(