Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zasuwa jak trzeba, oczywiście się wzruszyłam ;-) a za 2 tygodnie mamy zaplanowane USG połówkowe :-)
(jestem blondynką, więc u mnie to wszystko słabo widać), no i odczuwam już wyraźne i regularne ruchy Dzidziorka - w taki sposób czuję je właściwie od dnia ukończenia 18tc.
ale cóż, można znieść to wszystko, po to żeby później tulić dzieciątko w ramionach... 
Hej mamusie.
Od kilku tygodni mam porośnięty obfitym meszkiem brzuch, widzę lekki zarys linea nigra(jestem blondynką, więc u mnie to wszystko słabo widać), no i odczuwam już wyraźne i regularne ruchy Dzidziorka - w taki sposób czuję je właściwie od dnia ukończenia 18tc.
Pozdrawiam Was wszystkie :-)
i mój mąz ma mnie wtedy dosyc bo marudze okrutnie a on nalezy do tych bardzo duzych optymistów co czasami mnie wkurza a czasami pomaga
ale skoro nie jestem jedyna to ok ja jestem, czytam i nie mam wenyjakiś taki dzień do D
![]()

..mój mąż miał jutro wracac z Anglii na stałe do mnie i dzidziusia i co?? I wczoraj wybuchł wulkan w Islandii i wszystkie lotniska pozamykane!!

...że też nie miał kiedy ehhh..