Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

widzę że jednak nie tylko ja prawie nie mam objawow ciąży - trochę mnie to uspokoiło, bo poza bolącymi piersiami nic mi narazie nie dolega, żadnych mdłości itp... a przepraszam... przedwczoraj zrobilo mi się słabo, na szczęscie w domu, mąż się tylko troche wystraszył. co rano mnie pyta jak sie czuje a ze nic mi nie jest to sie go dzisiaj zapytałam czy on tez na pewno widzial te 2 kreski na tescie bo moze jednak przywidzenie mialam![]()
już sie nie moge doczekac pierwszej wizyty u ginka - jeszcze tydzien. i jeśli sie okaże ze wszytsko ok, ze to nie moje urojenia to chyba juz ogłosimy ta nowinke w rodzinie. nikt u nas nie wiedzial ze planujemy malenstwo wiec bedzie zaskoczenie
a wy juz mowiłyscie o fasolce?
,i ja i gin zauwazylismy,termin porodu mam na 3.09,wizyte za miesiąc,dostalam tylko skieowanie na badania i witaminki do kupienia,a i moja fasolunia ma 1,6mm

dorotka.1 gratuluje, cieszę się, że u ciebie wszystko ok i fasolka potwierdzona. ja jutro mam swój dzień i strasznie się denerwuje.