Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, a ja nie moglam nawet wstac
Bol w nogach czuje do dzisiaj. Caly weekend chodzilam jak pokraka. Zeby tego bylo malo, gdy wychodzilam z basenu zatrzasnela sie moja szafka i mialam problemy zeby sie dostac do moich ubran.
Zostaje mi pilates i spacery. No chyba, ze zaczne lykac jakis preparat z magnezem i za jakis czas ponownie skusze sie na basen.
Dokładnie -a poza tym to czekamy na fotki ślubne-musicie koniecznie się pochwalićkoRba i Marja nasze Panny MłodeBędzie super i napewno wszystko sie uda! trzymam kciuki za Was Nowożeńcy
życząc Wam wielu szczęsliwych lat w miłosciu i wszelkiej pomyślności!

No i wieczorem "Slumdog milioner z ulicy"-bardzo polecam fajny film 
, ale i tak szybko idzie bo Mała w przedszkolu.Dołka emocjonalnego mam jeszcze , ale staram sie o tym nie mysleć, bo wtedy jest jeszcze gorsze takie dołowanie. Bo w weekend mało było rodzinnych chwil,które tak lubię... Małż wykończony, więc musiał odespać, gdybym go nie wygoniła dosłownie na spacer z Małą , to by w ogóle zapomniała, że ma Tatusia... Ech, ale staram sie byc wyrozumiała, tylko jak to będzie potem? Czy wszystkie sprawy wychowania dzieci i dbania o dom będą na mojej pięknej potarganej?............................................................................Pogoda niby ciepła, ale u nas nad morzem jak zwykle wiatr i zmarzłam rano w drodze z przedszkola. Nawet pozwoliłam sobie na drzemkę w ciągu dnia. A co! Korzystam, bo kiedy już będę mamusią z dwójeczką dzieci, to będzie zasuw pewnie