Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no tak jak ja miałam przy pierwszej ciąży, zadnych skurczy przepowiadających tylko twardnienie brzucha... wody odeszły od razu miałam skurcze co 7-8 min więc zadnych dylematów czy to juz czy jeszcze niegaja-no to niezle,ja mam schody w mieszkaniu wiec mam caly czas cwiczenia po schodach
dorotko-ja mialam oxy z Besiem nie ma tragedi jak cos;-) ale wiesz sama jak to jest jedna jak ja moze caly czas miec falszywe alarmy a druga nie miec nic i nagle zaczac![]()

MAm wyprane koszule, ręcznik oraz zakupione kosmetyki i laczki. Jak przyjdzie co do czego to wrzuce to do torby i heja na porodówke:-)Reszte doniesie mąż, do szpitala mam dzisięć minut. Taki jest plan, ale co wyjdzie, zobaczymy.

no i mam kolejne uzależnienie.. kupiłam wczoraj takie ciućki orbit (myślałam, zę to gumy) i już zjadłam pól opakowania ;-)
Onionek, szlafrok załóz na siebie jak bedziesz jechac na poród.![]()
Beniaminka - dobrze, ze dałaś znak, że żyjesz!
Tosia a co to są te ciućki? Bo poczułam się jak kobieta w ciąży, nie wiem co to, ale bym zjadła ;-)
Dobry pomysł - albo niech K założy na siebie ;-)
Magdah - nie zadzwonił dupek oczywiście, a ja stwierdziłam, ze nie dzwonię, nie będę jeszcze na buraka kasy wydawała ;-)Trzymam kciuki, żeby Ci Twoi "fachowcy" wyrobili się jako tako dzisiaj, chyba, że chcesz im obciąć conieco z ceny, to niech się nie wyrabiają ;-)
Alcia - współczuję przygody z internetem, ale zrób wszystko, żebyś nie została bez kontaktu z nami!
no i trudno jak mnie zatkało to mnie odetka