kasica212
Sanka & Samka
W dodatku mnie nastraszyl ze moze to zzo to zly pomysl, bo jak mi uszkodza kregoslup? Jest taka opcja? Mi mowila babka ze owszem nie mozna sie ruszac i wogole, ale nic o uszkodzeniach ciala nie wspominala.
Bo żaden lekarz Ci o tym nie wspomnie
ja po wkuciu w kręgosłup (2007 rok) mam paraliż nogi od kolana w dół, teraz już znikomy bo wyćwiczony, ale jeszcze czasem stopa potrafi opaść. (...) resztę pominę nie będę straszyć..._________________________
Hej dziewczyny
Mieszkanko ogarnięte z grubsza, jeszcze pranie muszę przygotować do teściów bo my nadal bez pralki
teraz czekamy na położną. Roksanka w p-luSanki reakcja na Samantę we wtorek była raczej przejawem zazdrości, wczoraj rano kazała mi dać cyca bo Samanta głodna, popołudniu cały czas mówiła "Moja Samanta" i głaska po główce, doszło do tego, że koło 18 to ona chciała jej dać cycka jak mała zaczęła manifestować głód. Moja mama kupiła taką gumową książeczke z rysunkami zwierzaków i Sanka cały czas małej czyta i pokazuje obrazki
więc nie jest tak źle jak myślałam, że będzie - ufffCo do Samki to znowu trafiło mi się spokojne dziecko, odkąd wyrobiłam laktacje i najada się moim pokarmem to karmie średnio co 2,5-4h w przerwach mała śpi. Kąpiemy ją po 22, gdzie ja pierwszy raz śpię od 20 do 22, M w tym czasie pracuje i budzi mnie na kąpiel małej. Cycka dostaje przed 23 potem chce w okolicach 3 i 6, więc wyspać się idzie.
Denerwuje mnie jej mentalność do czkawek, po każdym jedzeniu ma, i nie odbija po jedzeniu tylko ulewa
Momenty aktywności już przejawia po karmieniu o 6 i 18, ale to pewnie wynika też stąd, że Roksana jest w domu i jest głośniej.ok idę do prania bo zaraz głodomorek się obudzi