reklama
Wrześniowa ja dałam 5 kropelek espumisanu do butelki, bo tez jakoś nie mogłam rozszyfrować dokładnie dawkowania z ulotki, ale wiem że dziewczyny radziły się lekarzy to może nam podpowiedzą, ja się spytam połoznej
Dziuba ja mam identyczny leżaczek fisher prica i dla mnie to jak na razie najlepszy zakup, używam go częściej niż huśtawki, mały go bardzo lubi i praktycznie na rękach nie musze go nosić
Sylwia gratulacje!!!
Syla napisz coś więcej, dużo zdrówka dla synka
)
BigChild i Ty się doczekasz na przewijanie, teraz korzystaj ze spokoju i jedz jak najwięcej i wszystko bo teraz to ehhh taka dieta
My dzisiaj mieliśmy super dzień, moje dziecko takie grzeczne, że aż sie boje żeby w nocy mu sie nie odmieniło.....Franek niby ma tylko pare dni, ale tak się zmienił już i takie minki strzela że siedzimy i patrzymy sie z G na niego godzinami......
Dziuba ja mam identyczny leżaczek fisher prica i dla mnie to jak na razie najlepszy zakup, używam go częściej niż huśtawki, mały go bardzo lubi i praktycznie na rękach nie musze go nosić
Sylwia gratulacje!!!
Syla napisz coś więcej, dużo zdrówka dla synka
BigChild i Ty się doczekasz na przewijanie, teraz korzystaj ze spokoju i jedz jak najwięcej i wszystko bo teraz to ehhh taka dieta
My dzisiaj mieliśmy super dzień, moje dziecko takie grzeczne, że aż sie boje żeby w nocy mu sie nie odmieniło.....Franek niby ma tylko pare dni, ale tak się zmienił już i takie minki strzela że siedzimy i patrzymy sie z G na niego godzinami......
witajcie
syla bardzo mi przykro...dużo zdrówka dla Adasia:*
wrześniowa sto lat kochana

super że maluszków ciągle przybywa
gratuluję każdej mamusce

Ja melduje sie nadal w dwupaku niestety
dzisiaj byłam na ktg i dalej mam czekac i w sobote znowu ktg... doły mnie strasznie łapią bo sie martwie...chciałabym juz naprawdę urodzić..
miłej nocki:*
syla bardzo mi przykro...dużo zdrówka dla Adasia:*
wrześniowa sto lat kochana
super że maluszków ciągle przybywa
Ja melduje sie nadal w dwupaku niestety
miłej nocki:*
wrześniowa
Fanka BB :)
syla życzę duuuużo zdrówka dla maleństwa
nalka Tobie oczywiście powodzenia ;-) będzie dobrze!
No i ma jednak kto ze mną obchodzić urodzinki, Iga- dziękuję ;-) haha Ech, a my dziś walczyliśmy z kolką, takiej jeszcze nie było...w końcu pomógł Viburcol...
nalka Tobie oczywiście powodzenia ;-) będzie dobrze!
No i ma jednak kto ze mną obchodzić urodzinki, Iga- dziękuję ;-) haha Ech, a my dziś walczyliśmy z kolką, takiej jeszcze nie było...w końcu pomógł Viburcol...
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Nalka kciuki mocno zaciśnięte, życzę szybkiego i bezbolesnego plum ;-) :-)
Syla duuużo zdrówka dla Adasia, oby już te choróbska były za Wami!!!
Wrześniowa zdrówka, szczęścia, pomarańczy, niech Ci Małżon w stringach tańczy ;-)
Syla duuużo zdrówka dla Adasia, oby już te choróbska były za Wami!!!

Wrześniowa zdrówka, szczęścia, pomarańczy, niech Ci Małżon w stringach tańczy ;-)

Iguana_
Fanka BB :)
Uff... Wczorajsza noc minęła pracowicie. Jankowi niestey dokuczają kolki, ale intensywnie trenujemy odbijanie po jedzeniu, masowanie brzuszka i włączyliśmy taki ziołowy lek Infacol...w razie czego mam jeszcze z Polski Espumisan w kroplach dla niemowląt...i czekamy, może pomoże. Ja też popijam koperkową herbatę. No i chyba zadziałało, bo dzisiejsza noc minęła bardzo spokojnie.
Ja mam obecnie nawał mleka...chyba bym mogła obdzielić całą wioskę dzieci;-) Nie wiedziałam, że to takie uciążliwe. Leci ze mnie prawie ciurkiem. Mam nadzieję, że to dość szybko się ustabilizuje.
A tutaj kilka ostatnich fot;-)
Zobacz załącznik 392982Zobacz załącznik 392983Zobacz załącznik 392985Zobacz załącznik 392984
Ja mam obecnie nawał mleka...chyba bym mogła obdzielić całą wioskę dzieci;-) Nie wiedziałam, że to takie uciążliwe. Leci ze mnie prawie ciurkiem. Mam nadzieję, że to dość szybko się ustabilizuje.
A tutaj kilka ostatnich fot;-)
Zobacz załącznik 392982Zobacz załącznik 392983Zobacz załącznik 392985Zobacz załącznik 392984
Hej:-)
Melduję sie jeszcze ze szpitala. Mysle ze o 14 wypisza nas juz do domu. Leos narazie bardzo grzeczny , dzis spal od 23 do 5 rano, dostał cyca i od 6 znowu kimka. Narazie udaje sie go nie dokarmiac, choć cycki raczej pustawe mysle ze jutro cos ruszy. Ja czuje sie nawet ok poza tym ze szwy ciagna, ale chyba jestem w lepszej formie niż po sn. Może w weekend opisze mój poród. Narazie tylko tyle ze jeszcze chyba nigdy w życiu sie tak nie bałam, gdyby nie mąż za szybka chyba bym zwiala z tego stołu;-)
Nienawidzę szpitali i poza porodami na szczęście nie musiałam w nich bywać.
Trzymam kciuki za kolejne rozwiązania Dziewczyny:-)
Do zobaczenia po drugiej stronie mocy;-)
Melduję sie jeszcze ze szpitala. Mysle ze o 14 wypisza nas juz do domu. Leos narazie bardzo grzeczny , dzis spal od 23 do 5 rano, dostał cyca i od 6 znowu kimka. Narazie udaje sie go nie dokarmiac, choć cycki raczej pustawe mysle ze jutro cos ruszy. Ja czuje sie nawet ok poza tym ze szwy ciagna, ale chyba jestem w lepszej formie niż po sn. Może w weekend opisze mój poród. Narazie tylko tyle ze jeszcze chyba nigdy w życiu sie tak nie bałam, gdyby nie mąż za szybka chyba bym zwiala z tego stołu;-)
Nienawidzę szpitali i poza porodami na szczęście nie musiałam w nich bywać.
Trzymam kciuki za kolejne rozwiązania Dziewczyny:-)
Do zobaczenia po drugiej stronie mocy;-)
sylwiczka21
Zaangażowana w BB
Wrześniowa ty możesz swojemu maluszkowi podawac normalną dawkę. bo już ma skończony miesiąc czyli tak jak na ulotce. a tak jak ja podaje 4 kropelki tylko na wieczór bo wtedy moją mala boli brzuszek.
reklama
witajcie kochane...
ja już sama nie wiem co myśleć to już 4 dni po terminie i nic sie nie rusza dalej... nigdy nie myslałam ze tak długo będe musiała czekać na malenką i ze to czekanie takie stresujace będzie...ja to chyba już przechodzę lekką depresję tyle ze przedporodową...strasznie sie boje i ciągle o tym myślę...
chciałabym aby wszystko się juz zaczeło a tu zero oznak...no nic dosyć mojego marudzenia"
misiako super że już wychodzicie
Iguana cudne fotki
pozdrawiam wszystkie mamuśki :*:*:*
ja już sama nie wiem co myśleć to już 4 dni po terminie i nic sie nie rusza dalej... nigdy nie myslałam ze tak długo będe musiała czekać na malenką i ze to czekanie takie stresujace będzie...ja to chyba już przechodzę lekką depresję tyle ze przedporodową...strasznie sie boje i ciągle o tym myślę...
chciałabym aby wszystko się juz zaczeło a tu zero oznak...no nic dosyć mojego marudzenia"
misiako super że już wychodzicie
Iguana cudne fotki
pozdrawiam wszystkie mamuśki :*:*:*