Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też nie mam mdłosci czasami mi cos zakreci w żołądku ale podobnie jak i ty mam tylko powiekszone piersi i sennosc .A ja posprzatalam sobie mieszkanko i teraz odpoczywam. Zaraz mezus bedzie i obiadek zjemy.
Wogole tak mi wydelo brzuchacz, ze szok
No i nadal zero objawow ciazowych,.... Tylko piersi mi sie powiekszyly, nie mam mdlosci. Czy to dobrzE?
A ja posprzatalam sobie mieszkanko i teraz odpoczywam. Zaraz mezus bedzie i obiadek zjemy.
Wogole tak mi wydelo brzuchacz, ze szok
No i nadal zero objawow ciazowych,.... Tylko piersi mi sie powiekszyly, nie mam mdlosci. Czy to dobrzE?
Hahahah takze jest dobrze.
, nie pamiętam nawet jak o nią poprosiłam, szok, co to się z człowiekiem dzieje w stresie
. Najważniejsze, że kupiliśmy to mieszkanko i będziemy mieli w końcu własny kącik :-).Dziewczyny, ale się cieszę, podpisaliśmy w końcu umowę i mamy już mieszkanko. Jakoś to do mnie nie dociera, taki zakręcony był ten dzień, trzeba było tysiąc papierzysków podpisywać i z tego wszystkiego jak już kończyliśmy zorientowałam się, że popijam sobie u doradcy kawę, a ja mam przecież mega wstręt do kawy, nie pamiętam nawet jak o nią poprosiłam, szok, co to się z człowiekiem dzieje w stresie
. Najważniejsze, że kupiliśmy to mieszkanko i będziemy mieli w końcu własny kącik :-).
U mnie ciąg dalszy nudności, ledwo obiad dziś zrobiłam, źle mi się robiło za każdym razem jak patrzyłam na jedzenie, a już zapach surowej piersi z kurczaka...fuuuuu, nawet teraz mi słabo jak przypomnę. Muszę jutro lecieć do biblioteki, bo mi się książki pokończyły do czytania, macie może jakieś swoje ulubione czytadła?
Ale przynajmniej juz sie widziałas z położna dziwne to troche tu nasFleur - mi połozna powiedziała, że skontaktuje sie ze mna pomiędzy 10 a 14 tygodniem
Ale znalazłam fajna klinikę, która zajmuje się specjalistycznym usg i chcę tam się wybrać - ode mnie to tylko 40 minut drogi.
Pierwsze usg robia pomiędzy 6 a 12 tygodniem :
Early Dating Scan | Pregnancy | Ultrasound
Chcę wiedziec czy wszystko jest ok i pojadę w 7 tygodniu.
Mnie potwornie mdli. Staram się leczyć przeziębienie naturalnymi sposobami, ale kaszel plus mdłości - mieszanka wybuchowa. Ciężko pić mleko z miodem kiedy sam zapach wywołuje torsje![]()
Nie wiem co jeszcze mogę zrobić...