reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2011

ja przy poprzedniej ciązy brałam cerazette przez 4 miesiące, a potem odstawiliśmy i do października nie miałam okresu.
A moja sister karmiła tylko butlą - bo przystawianie dziecka przez 3 dni tak po 5 minut jako karmienie sie nie liczy- i dostała okres już 5 tygodni po porodzie. No i ten pierwszy z tego co wiem miała koszmarny - trwał 5 dni i był mega bolesny - w cześniejsze nigdy takie nie miała. ale już kolejne ok.

Zaraz Kinia wstanie, zje drugie i lecimy znów na spacerek bo pogoda boska.
Szkoda tylko ze mnie zaczyna drapać w gardle. Żebym tylko nie zaraziła Kubusia

reklama
a ja normalnie w szoku jestem :-) moj babelek zjadl dzis 150 ml mleka z butelki za jednym razem, ale spuszczonego z mojej piersi, a to zarloczek malutki :happy2:
u nas to pobudki sa przewaznie dwie w nocy ok. 2 i ok.4 nad ranem ;-)

a ja normalnie w szoku jestem :-) moj babelek zjadl dzis 150 ml mleka z butelki za jednym razem, ale spuszczonego z mojej piersi, a to zarloczek malutki :happy2:
u nas to pobudki sa przewaznie dwie w nocy ok. 2 i ok.4 nad ranem ;-)

Chyba faktycznie więcej dzieciaczki zjadają pokarmu mamy niż MM, mój MM zjada 90-100 ml a mojego pokarmu podanego z butli 130-150 ml.

hej dziewczyny!!!

znowu sie nie odzywałam ale mam mega doła... jestem z Milenką w szpitalu od środy :( dziś mąz przyniosł mi laptopa wiec postanowiłam do was napisać... Milenka z godziny na godzinę w srodę gorzej mi oddychała i zaczeło jej furczeć w klatce strasznie ze az pod reką było czuć...wiec ja szybko do lekarza...okazało sie ze ten katarek jej zalega w gardełku i spływa na oskrzela i ma juz zmiany na oskrzelach i płucku... więc od razu skierowali mnie na oddział niemowlaków bo takich małych dzieci nie leczy sie tak w domu a pozatym u takich małych dzieci szybko moze sie rozwinąc zapalenie płuc ze zwykłego katarku...
ja oczywiście w ryk i w środę to chyba całą noc przebeczałam...mała dostaje antybiotyk dożylnie i inhalacje i dzis pani doktor powiedziała ze jest poprawa więc mi troche ulżyło!!
mąz musiał wziąśc wolne zeby siedzieć z Niki i tez mi jej szkoda bo teskni za mną a ja tylko na chwilkę wychodze do niej z oddziału bo ona tu wejsc nie moze, z resztą odwiedziny są ograniczane ze względu na przenoszenie zarazków...

trzymajcie się ciepło!! buziaki dla waszych skarbków!!!

Kate duzo zdrowka dla Milenki a dla Ciebie sily zeby przez to przejsc

Misiako zdrowka

U nas noc taka se, Maksiu zasnal o 2, coraz pozniej chodzi spac a w dzien spi tylko 2h, zdecydowanie nie jest statystycznym noworodkiem ;-)
teraz czekaja nas 4 dni w trojke bo maz ma dlugi weekend, co mnie bardzo cieszy bo troche odetchne.
A tak na marginesie- trzy moje kolezanki z pracy sa w ciazy i wszystkie beda mialy blizniaki!:szok:

outstanding,
nie strasz ! ja miałam takie bolesne i mam nadzieję że to się zmieni a lepsze.

782651653, klementyna33, jejku ale dużo. I moja mała spija mi 120 ml z cycuszki ? szok :szok::szok::szok:

katezbb, trzymaj się dzielnie a dla Milenki dużo zdrówka życzę

nalka, wszystkie trzy bedą miały blizniaki ??? :szok::szok::szok:

U nas jakoś leci. Moja niuncia właśnie śpi juz trzecią godzinę, nigdy sie jej to nie zdarza o tej porze. ooo już się budzi :)
Życze Wam spokojnej nocy...

bebzonik bo mój taki żarłok jest, dlatego jak nie naje się z piersi to muszę mu dorobić MM w butelce bo inaczej jest wrzask jakby bidulka głodzili :baffled:

ale starszy był taki sam, też dużo mleka jadł a MM nestle junior starszemu kupowałam jeszcze w tym roku w lutym bo nie chciał pić UHT z kartonu tylko MM /kupowałam MM przez ponad 6 lat, masakra!/

katezbb - trzymam kciuki za zdrówko Twojej córci

nalka - no to nieźle, u mnie w pracy ja zaczęłam czas ciężarówek bo teraz już 4 w ciąży :-)

reklama
Do góry