Asienko – przykro mi, że z mężem nie bardzo… Trzymam kciuki aby wszystko wrócilo do normy…oj ci faceci…niech ich…brak słów…
Kate – serduszko trzymaj się tam dzielnie. Na pewno w niedługim czasie wszystko się uspokoi… Życze dużo zdrówka dla malenstwa…
A u nas średni dzionek. Rano Kamis był w miarę…trochę spał, trochę gaworzył i marudził. Byliśmy na 4h spacerku gdzie w sumie cały czas spał z przerwa na jedzonko… Niestety od 16:00 tak marudził i płakał że nie wiedziałam już o co mu chodzi…wrrrr nie lubie takich momentów ale jak widac dzieciaczki także mają złe humorki. Teraz, kiedy chcieliśmy go już kapac to sobie zasnął na dobre. Heh i niech ktoś powie że dzieciaki nie sa złośliwe hihihi
Buziole
;* Spokojnej nocy 
Kate – serduszko trzymaj się tam dzielnie. Na pewno w niedługim czasie wszystko się uspokoi… Życze dużo zdrówka dla malenstwa…
A u nas średni dzionek. Rano Kamis był w miarę…trochę spał, trochę gaworzył i marudził. Byliśmy na 4h spacerku gdzie w sumie cały czas spał z przerwa na jedzonko… Niestety od 16:00 tak marudził i płakał że nie wiedziałam już o co mu chodzi…wrrrr nie lubie takich momentów ale jak widac dzieciaczki także mają złe humorki. Teraz, kiedy chcieliśmy go już kapac to sobie zasnął na dobre. Heh i niech ktoś powie że dzieciaki nie sa złośliwe hihihi
Buziole

dużo zdrówka życzę.
jakie życie było by kolorowe;-)moja po złości zwykle robi jak mam kupe sprzątania i spać nie chce a jak nie mam nic do roboty to sobie urzadza noc z dnia:-)ech dzieci
. A wolala bym kupic cos mojemu brzdacowi sama niz dostac nie trafiony prezent, albo 2 takie same... albo zainwestowac w szczepionki dla mojego synka 

Pokażę się za kilka dni. Pozdrawiam
jestem normalnie w szoku...!!! Moj byly powiedzial mojej siostrze ze Robercik jest jego synem