reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2011

Misiako, ja też myślałam dzisiaj o jakimś piwku, ale zapomniałam kupić, a teraz ślinka mi cieknie :wściekła/y:
Mambusia, to ja dopisuje się kolejna do klubu - tez byłam dzisiaj u fryzjera na ścięcie. Och samopoczucie od razu +100.:-)

Nasz Leońcio ma chyba jakiś skok rozwojowy, bo od wczoraj wieczór jest tak absorbujący, że z sił opadam. Och zmęczenie budzi we mnie niecierpliwość i już brakuje mi pomysłów co z nim robić. Bo cały czas marudzi, a to że mu nie wygodnie, trzeba zmienić mu pozycję, a to głodny, a to ciśnie kupę i piszczy, a to jelitka bolą i się pręży płacząc wniebogłosy, a to znowu zmęczony, ale usypia na 15 min i znów się budzi. No oszaleć idzie....

reklama
Chodzi o to że antybiotyk osłabia organizm a co za tym idzie tworzenie sie ząbków które też zostaja osłabione do tego jeszcze dochodzi nasz pkarm który przecież głównie skłąda się z cukrów i takie połączenie powoduje że łatwo o próchnice.Ale głównie chodzi o dzieci które brały dosyć często przy infekcji antybiotyk.Moja młodsza córka do roku czasu brała chyba z 5 razy antybiotyk

hej
wykończona jestem, ledwo dom ogarnełam i nie mam już sił nawet na pisanie, sama cały dzien z malutką daje mi w kość troche.
do tego mam jakiegoś pecha do kupna maty. Tą co wcześniej pokazywałam mąż pojechał odebrac do sycowa a tam we wskazanym miejscu nikt nie slyszal ani o macie ani o pani z aukcji, na allegro nie ma nigdzie tel do tejosoby a na maila nie odpowiada, no nic trudno pieniędzy jej nie dałam, szkoda tylko bo już by było. Kupiłam inna i zapłaciłam, a dostaje teraz maila że w opisie było że nie przyjmuje płatności przez płacę z allegro ( czytam 5 raz opis aukci i nic tam niema takiego) i kurde co teraz nie wyśle mi tego? No cos mnietrafi zaraz.

bebzonik :-D pyszne było ;-)

asia to dobrze ze za tą pierwszą matę nie płaciłaś - ja już biegałam na policję przez jedna aukcję i dziękuję bardzo :no: z tym, że ja wpłaciłam /jak wiele osób z tej aukcji/ a nigdy nie otrzymałam zakupionego towaru :baffled:

co do tej drugiej aukcji - jeśli była udostępniona formatka "płacę z allegro" to muszą Ci wysłać jeśli już wpłaciłaś. Napisz do Allegro to ich pogonią mailowo z wysyłką i już. Daj link do tej aukcji.

hej dziewczyny!!!

znowu sie nie odzywałam ale mam mega doła... jestem z Milenką w szpitalu od środy :( dziś mąz przyniosł mi laptopa wiec postanowiłam do was napisać... Milenka z godziny na godzinę w srodę gorzej mi oddychała i zaczeło jej furczeć w klatce strasznie ze az pod reką było czuć...wiec ja szybko do lekarza...okazało sie ze ten katarek jej zalega w gardełku i spływa na oskrzela i ma juz zmiany na oskrzelach i płucku... więc od razu skierowali mnie na oddział niemowlaków bo takich małych dzieci nie leczy sie tak w domu a pozatym u takich małych dzieci szybko moze sie rozwinąc zapalenie płuc ze zwykłego katarku...
ja oczywiście w ryk i w środę to chyba całą noc przebeczałam...mała dostaje antybiotyk dożylnie i inhalacje i dzis pani doktor powiedziała ze jest poprawa więc mi troche ulżyło!!
mąz musiał wziąśc wolne zeby siedzieć z Niki i tez mi jej szkoda bo teskni za mną a ja tylko na chwilkę wychodze do niej z oddziału bo ona tu wejsc nie moze, z resztą odwiedziny są ograniczane ze względu na przenoszenie zarazków...

trzymajcie się ciepło!! buziaki dla waszych skarbków!!!
biedactwo,takie maleństwo a już sie nacierpi
trzymajcie się i szybkiego powrotu do zdrowia

Dziewczyny ktoś mi podmienił dziecko:-( - oszaleć można, z rąk nie schodzi, non stop ryk nie wiadomo o co... wszystko źle. Jutro chrzciny a ja jestem w lesie z robotą:wściekła/y: Pokażę się za kilka dni. Pozdrawiam
Helka też od kilku dni płacze bez powodu i najczęściej zaczyna w nocy...masakra

ozesz ... :szok: jestem normalnie w szoku...!!! Moj byly powiedzial mojej siostrze ze Robercik jest jego synem :baffled:... nie wiem po co tak gada, a jak moj M. bedzie chcial sprawdzic czy to jego dziecko :no::no::no:?... ja jestem w 100% pewna, ze jest dzieckiem M., bo nie bylo miedzy mna, a moim bylym zblizenia w czasie mojego zwiazku z M.... w ogole nie potrafila bym zdradzic :no:, tak jak byly... :wściekła/y:

Co za czlowiek, widze ze mimo ze nie jest ze mna to i tak chce mi zniszczyc zycie i klamstwo jest nadal u niego na porzadku dziennym... :crazy:

Z reszta i tak nie bede sie przejmowac kims kto jest dla mnie zwyklym... SMIECIEM!!! Eh...
co za świnia,ojj takiemu to bym dała popalić za takie oszczerstwa

kochana Ellsi chrzestni powinni być wybrani przez Was a nie przez rodziców, teściów czy innych krewnych. I jak będziecie chcieli kolegę, koleżankę to nie mają prawa protestować, jedynie sami poproszeni mogą odmówić ale to już inna broszka.
Myśmy wybrali szwagierkę męża i przyjaciela Jarka. Był lekki zgrzyt bo przecież mam rodzinę - brata i 2 siostry z tym ze jedna jeszcze nie mężatka. Ale tak ustaliliśmy i kropka. Zgrzyt był ze strony teściowej - dostała kilka ostrych słów od męża i jest cicho.
Zatem na nikogo sie nie oglądajcie tylko sami wybierzcie chrzestnych.
to wy decydujecie kto ma być chrzestnym a nie teściowa

my chrzcimy w wielkanoc
chcemy żeby było cieplutko już
lece spać

bebzonik :-D pyszne było ;-)

asia to dobrze ze za tą pierwszą matę nie płaciłaś - ja już biegałam na policję przez jedna aukcję i dziękuję bardzo :no: z tym, że ja wpłaciłam /jak wiele osób z tej aukcji/ a nigdy nie otrzymałam zakupionego towaru :baffled:

co do tej drugiej aukcji - jeśli była udostępniona formatka "płacę z allegro" to muszą Ci wysłać jeśli już wpłaciłaś. Napisz do Allegro to ich pogonią mailowo z wysyłką i już. Daj link do tej aukcji.

MATA EDUKACYJNA BOMIKO HEAVEN (1881745164) - Aukcje internetowe Allegro

napisałam do tego kogoś że ma albo zrobić zwrot, albo wysłać mate.

niechce mi się wierzyć ze takieog pecha można mieć do aukcji mat., nic poszukam innej

Tofilesia – masz racjęsamopoczucie jest po fryzjerku o niebo lepsze…mmmm miodzio ;) Kurcze nie wiem kiedy misiako wspominała o piwku, (jak mogłam to przeoczyć hihi) ale chciała bym powiedzieć że dzisiaj „obaliłam” Desperadosa…mniam ale mi smakował ;) hehehe

Asiu – kurcze ale miałaś pecha z ta baba od maty…kurcze co za ludzie żyją na tym świecie… Zawsze jednak powtarzam – to wszystko wróci do niej …z nawiązką…;)

Własnie się przespałam dwie godzinki bo mlody też zasnął… Niestety jak czasem ma że śpi pięć godzin i mój mąż się zawsze z nim wyspi, tak jak dzisiaj matka chciała pospać to urwisek obudził się po 2h ;) Nic a nic nie współpracuje z mamusią ;)
A jutro pakujemy manatki, wózek z nosidełkiem i gondolą i w drogę na groby. Kurcze jednak musieli byśmy kupić jakieś inne autko bo nasz”bolid” to zdecydowanie za mała fura dla nas i mojej mamy hehe ;)

reklama
Hej
Ja już na nogach a familia śpi.
Asiu weszłam w dane tej osoby od której kupiłaś i w opisie"o mnie" jest wzmianka że nie przyjmuje płatności przez allegro" .
Ja zawsze sprawdzam dane sprzedawcy i raczej nie kupuje od takich co maja mało komentarzy lub mają duzo negatywów bo właśnie to jest ryzyko o nieuczciwosc.
Mambusia ja mogę pomarzyć żeby mi Bartek 5 godzin spał choc musze go pochwalić bo ostatnio zdarza mu się 4 godzinki spać w nocy a dla mnie to jakby całą noc przespał ;-)

My na groby pojedziemy już po tym wszystkim bo u nas w mieście jest istny horror samochodowy przy grobach.A tutaj gdzie mam mamę to jest tak ciasno że ja się boję jechac bo jeszcze nie mam takiego doświadczenia by się pchać w takie korki. i to samochodem kombi ;-)

Do góry