Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
muszę się szybko zrehabilitować, bo od poniedziałku wracam do pracy, to muszę tam jakoś przetrwać te 5godz z dzieciakami... jedyne co mnie pociesza to piękne słońce za oknem, które zresztą idealnie podkreśla fakt moich nieumytych okien
ale co tam, przyjdzie wiosna to może odzyskam siły i umyję okna, kupię piękne kwiatki na balkon... już się nie mogę doczekać!! a więc zaraz jedziemy z małą po zakupy, potem po wyniki badań do przychodni i na jakiś spacer, może do lasu, co by skorzystać z mrozu i słoneczka...
zł..teraz penie czeka mnie większy wydatek, bo mam to co Ty, plus jeszcze jakieś antyciała, odczyn coombsa, cytomegalia, HIV..liczę, z min. 150zł-200zł..a TSH to tarczycowe cuś;-)

bo moje niby pełniejsze, ale poza tym nic... Nie chcę wielkich, ale ja już mam chore myśli czy aby z ciążą wszystko ok.... 

jeszcze dopłacę!! mnie bolą czasem bardzo mocno, czasem wcale, generalnie S wie że obecnie piersi są mu zabronione i niedotykalskie
ale S na poważnie myśli o ziemi, szukał czegoś w okolicy Pucka, Połczyno, Smolno, Łebcz... no zobaczymy, na razie jestem na nie!
teraz w Walentynki do lekarza...