Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ma już dwie dolne jedynki myślicie ze to przez to?? to co ja mam zrobić??
Ja mam właśnie 2 rok po roku Krystka z lutego 2010 i Radka z września 2011. Krystek jest bardzo kochany i pomocny przyniesie pieluszkę dla Radka jak go przebieram i bardzo lubi się do Radka przytulać i buziaki mu dawać i częstować swoim jedzeniem i piciem więc trzeba mieć oko na nich ale też czasami daje popalić ale bardzo go kocham i za nic w świecie nie oddała bym a ni jego a ni Radka nikomu. Radka też bardzo kocham, jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to było ogromne zaskoczenie i myśli czy dam sobie radę i jak na razie daję :-). I bardzo się cieszę że mam moją 2.,mój Jasiulo zamęcza mnie piskami i żąda uwagi oraz odpowiadania w jego języku a jak by miał rodzeństwo to by sobie "pogadali".Muszę się szybko postarać o jakiegoś towarzysza bądź towarzyszkę dla Jasia:-)chociaż średnio sobie wyobrażam opiekę nad dwoma maluchami rok po roku...ale byłoby super gdyby się razem bawili a nie tylko mamusia i mamusia...
Witajwitam
mam na imię Kasia, jestem ze Szczecina, urodziłam Jakuba 30 wrzesnia, czy można do was dołączyć?:-)
jak zaszłam w trzecią ciąże to przez pierwsze pare miesięcy myslałam kazdego wieczoru że śni misię po prostu jakis koszmar i rano się obudze i to tylko sen... no ale niestey, ale teraz nie oddałabym mojego |Kubusia nikomu nawet na chwilkę
, Kuba ma się dobrze, dziewczyny bardzo mi pomagają szczególnie starsza która jest bardzo spokojna i potrafi usiąść przy małym, coś mu szeptać spiewać i on zasypia, za to Marta bardzo ładnie potrafi go swoim wysokim tonem głosu obudzić

u nas właściwie jedynie rano i wieczorem jest stały rytuał, o 6mleczko, 9 mleczko i kaszka, 19.30 kąpanko ok 20 mleczko i spanko, potem budzi się miedzy 1-2 na mleczko i między 5-6 na kolejne i tak nastepny dzień:-) teraz jak Ewa w domu siedzi to mamy stałe pory popołudniowe: 13-obiadek ok 14 mleczko, 17 mleczko z kaszką zwykle albo sama no i dalej jak wyżej.
jakiś tydzień było białą plamkę widać a dziś już calusi pod skórką taki bialusieńki, słodki hihihihi
no ale malutka przez to mamusiowa na rąckach ciągle, jak ją kładę do wózka, hiśtawki, na koc to tylko yhyhyhyhyhyh żeby na ręce wziąć i skacze jak mała glizda, odpychając się nogami o podłoże, na rąckach cisza
dziś z nią chałupe odkurzałam w huście, jaka zadowolona, kciuka wyciumkała sobie całego, a ja teraz ledwo się prostuje tak mnie łupie w kręgosłupie
ja nie wiem gdzie to dziecko to wszytskow siebie upycha, za jedzeniem to trzęsie się, przy karmieniu kopie mnie, skacze a ja nie nadążam na łyżkę nabierać:-)ciesze się, że tak pięknie je i oby jej to zostało bo jeden niejadek któy moze życ powietrzem mi wystarczy
no chyba że wtedy Kuba dokazuje