Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oczywiście pół nocy nieprzespane, do tego jeszcze od rana kłócę sie z S, chyba przez te hormony, bo rzucam się o wszystko
ogólnie nie wiem jak w pracy wytrzymam, dziś mam nie dość że najdłużej zajęcia to jeszcze najgorszy dzień, zaraz po pracy zebranie w przedszkolu, potem szybko na jakieś zakupy i po kapcie do przedszkola dla małej bo jej się rozwaliły
więc już chcę żeby był wieczór i mieć to wszystko za sobą...
daj znać jak po wizycie?? mieszkasz blisko mnie a powiedz gdzie chodzisz do gina? u siebie?sawi ja to dopiero się stresuje im bliżej tej 11:50 tym gorzej....
dziuba na obiad pewnie jak zwykle coś szybko kupimy, albo pójdziemy na chińczykaJedyny plus jak mała jest u babci - nie muszę stać przy garach
Hej Dziewczyny!!
Oprócz tego zauważyłam , że prawie nie jadam mięsa - to chyba znak? że będzie dziewczynka?? - gdzieś tak wyczytałam...

miedzy 12 a 14 tyg skan..
Witam,
Tydzień temu w sobotę test wykazał II krechy. Badanie krwi potwierdziło ciążę. Ciąża ta jest dla nas wielkim cudem bo jest wynikiem inseminacji. Wszytsko wskazuje,ze termin porodu będę miała na 30.09.2011 ub 01.10.2011, ale zobaczymy co gin powie w sobote.
Przyjmiec mnie do Waszego grona?![]()