Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poza tym przepiła mi się herbata, zakupiłam więc sok mailnowo- żurawinowy , ale i ona jakos mi nie smakuje. A cały dzień o zwykłej wodzie mineralnej, jakoś do mnie nie przemawia. Może macie jakieś sprawdzone napoje , które warto pić i się nie nudzą??Karola mi sie dluza te tygodnie nie ukrywam. Mysle ze bede spokojna jak jutro ujrze na usg moja fasolke i uslysze ze jest dobrze.
Moje objawy chwilowo ustapily, zjadlam pyszny obiadek i odpoczywam. Nie wiem czy mi ktoras uwierzy, ale mi brzuch urósl...
Wszystko jest mam nadzieję w porządku. Nudności zamieniły mi się w puste wymioty, piersi bolą tak że jak zdejmuje stanik wieczorem, to mam wrażenie, że zdzieram sobie skórę z nich, brrr
Już w dżinsach nie chodzę... Ostatni guzik odpięty...;-) No i apetyt mam coraz większy ...
Co w moim przypadku nie wróży dobrze, bo i tak mam nadwagę. Staram się jeść rozsądnie, ale jak mnie napadnie głód, to gotowa jestem zabić, żeby zjeść coś już, natychmiast
Zawsze mam przy sobie jabłko albo inny owoc i wodę, ale nie na wiele się to zdaje...
Tylko na mięso czerwone nie mam ochoty, za to makaroniki itp wchodzą jak po maśle
I jest mi ciągle zimno?! Ale widzę, ze nie tylko ja mam z tym problem... Jutro mam badania krwi i moczu oraz zakaźne, zatem zobaczymy, czy mi żelaza nie brak. Boje się tylko strasznie, jak ja dojadę do laboratorium NA CZCZO!!!!???
podejrzewam, że nie wyrobię na zakrętach do toalety
. No ale trzeba być twardym, a nie miętkim
. Ale się rozpisałam... Mam nadzieję, ze nikogo nie przynudziłam ;-)
Widzę, że jesteśmy z tego samego rocznika. Zdrowej i spokojnej ciąży życzę! Będzie dobrze! Trzymam kciuki, tym bardziej, że my też mieliśmy IUI