Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe, zawsze, jak się nie zgodzi, możesz jej zasugerować doniesienie do odpowiednich urzędówkachasek jego wada jest chyba to, że miała to być kurtka Zary, a jest to tania podróba z rynku, źle uszyta..a za samo sprzedawanie podrób można ponieść jakieś konsekwencje..nie było napisane "jak zara"..tylko ZARA...no zobaczymy...

hehe, zawsze, jak się nie zgodzi, możesz jej zasugerować doniesienie do odpowiednich urzędów![]()

dobre były
całe szczęście dyrektorka nie robiła problemów, co więcej, powiedziała że mam jutro se odpocząć nie przychodzić do pracy, napisałam jej podanie o 1dzień urlopu bezpłatnego, który powiedziała że w pon zniszczy, ale na jutro musi mieć podkładkę jakąś... więc ogólnie miło sie zachowała. Ale i tak tydzień jeszcze będę chodzić do szkoły a potem L4 wraz z nadhodzącą wiosną, w mojej klasie dwie osoby chore na szkarlatyne, a w przedszkolu małej dwie dziewczynki z różyczką w domach więc nie będę ryzykować!