dziuba127
mama Martysi i Maleństwa
kasiula - tym sezonem grillowym mnie zabiłaś!!!! chyba kupię se grilla w Castoramie za 20zł i wystawie na balkon!! mniaaaam, taka karkóweczka albo żeberka w miodzie, piersi z kurczaczka albo szaszłyki... mniaaaaaaam!!!!
agusia - współczuje pogody, niech się szybko poprawi, przedmuchaj ten śnieg, a kysz śnieg!!
aniawos - ja dlatego nie zamawiam takich ubrań na All, teraz takie wyprze że można fajne rzeczy dorwać w sklepach, a że ja uwielbiam shoppingowanie, to łażę i wybieram! ale właśnie też odebralam z poczty przesyłkę, zamówiłam se stanik i majtasy do tego, piękne, ale cholera rekord, 42min w kolejce po odbiór przesyłki ******j, NIENAWIDZĘ POCZTY!!
sińka - dobrze że masz pewność że dzidzia rośnie i ze jest ok, od razu spokojniejsza! też już bym chcała mieć to za sobą...
agusia - współczuje pogody, niech się szybko poprawi, przedmuchaj ten śnieg, a kysz śnieg!!
aniawos - ja dlatego nie zamawiam takich ubrań na All, teraz takie wyprze że można fajne rzeczy dorwać w sklepach, a że ja uwielbiam shoppingowanie, to łażę i wybieram! ale właśnie też odebralam z poczty przesyłkę, zamówiłam se stanik i majtasy do tego, piękne, ale cholera rekord, 42min w kolejce po odbiór przesyłki ******j, NIENAWIDZĘ POCZTY!!
sińka - dobrze że masz pewność że dzidzia rośnie i ze jest ok, od razu spokojniejsza! też już bym chcała mieć to za sobą...
mój maluszek wcale nie chciał pokazać na wczorajszej wizycie u gina jak się uda to wrzucę fotkę na odpowiedni wątek. A teraz idę poczytać co u was.
ja na szczęście jak już zasnę, to raczej do rana bez pobudek śpię
ja ani w poprzedniej, ani w tej ciąży nie wymiotowałam. Troszkę mnie muliło, ale o cofaniu mowy nie było i nie ma. Jedynie senność paskudna z osłabieniem i rozbicie jakieś takie psychiczne, ale powoli jest lepiej
na toxo nie polazłam, zaspałam... tzn budzik wyłączyłam i spałam dalej
Mam nadzieję, że jak jutro pójdę, to w poniedziałek wyniki będą. Wizyta w poniedziałek, doczekać się nie mogę. Nic gin nie mówił, czy będzie USG robił, ale jak to będzie 12 tydzień, to pewnie zrobi, bo na kolejnej wizycie już chyba za późno na pomiary będzie
a zaczynam się czuć okropnie bez zmiany fryzury. Mam w domu farbę (co prawda z amoniakiem i nadtlenkiem wodoru), ale najzwyczajniej mi się nie chce farbować, a odrosty straszą
)