mei
Zaciekawiona BB
Śnieg leży
Tofilesia łykanie witamin dla ciężarnych to często tylko dla uspokojenia naszego sumienia
Lekarze raczej są zdania, że odpowiednia dieta lepsza od witamin. Ja uspokajam witaminami sumienie
Ryby wcinam nieregularnie, raz jem codziennie przez tydzień a potem nic przez miesiąc. Warzyw o tej porze roku raczej nie ma, dobrych i smacznych to już na pewno. Kiszonej kapusty i jabłek nie mogę jeść.
Magnez +B6 można w ciąży.
Tofilesia łykanie witamin dla ciężarnych to często tylko dla uspokojenia naszego sumienia
Magnez +B6 można w ciąży.
ramie mnie boli plecy z jednej strony poniewaz zle chodze i wszystko sklada sie w role...nie myslalam ze cos takiego moze mi sie przydazyc,,,mam nadzieje ze cos mi da bo ja juz psychicznie nie wytrzymuje,tylo o mnie ide was czytac kochane.pozdrawiam serdecznie wszystkie trzymajcie sie zdrowo i kolorowo:-):-):-)
Co prawda dla mnie rzeczy też nie są najtańsze bo ze względu na biust zakupy robię w rozmiarze 44/46 góry i tak planuje zakup 2 sukienek i tuniki co już mi da koszt 200 zł + do tego jakieś 4 pary leginsów ciążowych i będzie git. 300 złoty na całą ciąże, w poprzedniej więcej wydałam na same ogrodniczki ciążowe 160