Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nigdy nie miałam odstającego brzucha..predzej ktos ocierał sie o moje cycki..a teraz dziwne uczucie..wkurzało mnie to. Na drugi dzień pojechaliśmy jeszcze na spacer do Sopotu, ale trochę zimno było..i do domku. Do niuni, niby fajnie chwilę bez niej..ale jakoś tęskniliśmy do niej, dziwnie tak bez niej, nie jesteśmy przyzwyczajeni..
Życzę Ci żeby szybko zleciał ci czas w pracy i mogłabyś sobie poleżeć w łóżeczkuWitam się z pracya tak bym chciała do łóżeczka....
M poszedł do przychodni zapisać córkę bo ją zaraziłam, a syropek nie pomaga :-(
Miłego poniedziałku ;-) u nas słoneczko - tym bardziej w pracy się nie chce siedzieć.

Trzymam kciuki za wizytę:-)witam sie ja dzien wiosny zycze wam milego dnia,po poludniu ide na wizyte nie moge sie doczekac,
U mnie również słoneczko i też wybiorę się na spacerek ale jak syn wstanie.Witam wiosennie!!
U mnie za oknem też pięknie słoneczko świeci,oby zagościło na dłużej. Żal marnować tak pięknego dzionka , powolutku zbieram się na spacerek , może jakąś "Marzannę utopię ", co by tradycji stało sie zadość
.
Życzę wszystkim miłego dnia i pozdrawiam.