Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi test 1 dzien po spodziewanym okresie pokazal 2 wyrazne krechy, a drugi to potwierdzil, oby dwa robione wieczorem. Wiec w 4 dzień powinien pokazac. na opakowaniu pisza ze pokazuje juz od dnia spodziewanej @, więc dziwne rzeczy gada ten dr.
Zadzwonię i się dowiem co by moja siostra chciała bym małej kupiła tak będzie najlepiej .Aniawos dzięki za radęola ja książkę też czytałam, a wczoraj byl na canal plus film i dlatego bardzo chciałam go zobaczyć..film tez dobry, chociaż ja osobisciście wolę ksiązki..więcej opisują, bardziej działa wyobraźnia.
motylla na chcrzciny różnie ludzie kupują. Ja osobiscie chciałam bardziej praktyczne rzeczy. Iga dostała krzesełko do karmienia- jeden z lepszych zakupów, kase od dziadków i jakiś łańcuszek i biblię dla dzieci i ładny srebrny obrazek do powieszenia z dedykacją z tyłu. Dla mnie kupowanie łyżeczek i srebrnych smoczków jest bez sensu, włożysz to gdzieś do pudła i będzie zbierało kurz..może się podpytaj czy chcesz zrobic niespodziankę?
:-)