Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Motyl 12 - no to super!
ja wieczorkiem miałam jakąś nadprogramową energię. Posprzątałam, wyprasowałam zaległości ( nie wkładam do szafy niewyprasowanych ubrań - takie tam zboczenie ) przygotowałam produkty na sałtake jutro tylko sosik i gotowe.
Męczy mnie od kilku dni myś... a mianowicie:
Jak to jest w czasie porodu jak się chce " dwójkę " kurde jak się nie zrobi przed porodem, bo się niezechce a później jak najdzie ? jejku pewnie głupie pytanie... może mamuśki rodzące zechcą się wypowiedziec na ten temat jak było u nich ?
Dobrej nocki życzę !
.Pozatym zobaczysz ze jakis czas przed porodem organizm zacznie sie oczyszczac i czasami dochodzi nawet do rozwolnien.witam wszystkie wrześniowe mamusie.jestem tu nowa.mieszkam w Poznaniu.termin porodu mam na 11 września.ja równiez od samego poczatku ciąży muszę leżec.w zeszłym roku poroniłam w 11 tyg,teraz tez trochę kłopotow z tą ciąża niestety.pozdrawiam wszystkie mamusie-miłego popołudnia.
tyko trzy posty dziś, nie wierzę 
witam wszystkie wrześniowe mamusie.jestem tu nowa.mieszkam w Poznaniu.termin porodu mam na 11 września.ja równiez od samego poczatku ciąży muszę leżec.w zeszłym roku poroniłam w 11 tyg,teraz tez trochę kłopotow z tą ciąża niestety.pozdrawiam wszystkie mamusie-miłego popołudnia.
Hej dziewczyny!!! Wczoraj byłam na wizycie u lekarza, powiedział że wszystko jest dobrze ale od początku maleństwo wolniej rośnie. Martwię się czy to normalne. Czy spotkałyście się z wolniejszym wzrostem?? w poniedziałek jadę na badania prenatalne strasznie się boję!!

Także maluszek chyba zaczyna pokazywać charakterek