Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Dzisiaj w nocy dostalam plamienie,nie jest to u mnie w zasadzie nic nowego bo w poprzedniej ciazy tez plamilam do 4 miesiaca,ale stracha troche mam,zaraz godnie do gina bo od 7.30 przyjmuje.Trzymajcie kciuki !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz powiedział że po co robiłam test ciążowy przecież powinnam wiedzieć że jestem w ciąży, nie ma swoim gabinecie usg, kazał zrobić cytologie którą też nie robi jakoś dziwnie wyglądał, nigdy bym nie powiedziała że to lekarz i nie miał fartucha lekarskiego, więc rozglądam się za innym.Nesme witaj!!)
Motylla a co mówił lekarz? Nie ma usg w gabinecie??
Dziuba pamiętam jak miałam rozmiar piersi B... Ranyyyy jak marzyłam o większym biuściechociaż C
teraz mam D i marzę o moim małym B
)
Dziękuję za ciepłe słowa!!
Będzie dobrze - musi być!!Nie dopuszczam złych myśli do siebie
Nie wiem tylko jak to zrobie...
Bo mam przychodnię na osiedlu, tu jest punkt pobrań... Jutro z Adasiem będę szła do lekarza na kontrolę, bo oskrzela ma chore i bym zrobiła badanie tutaj...
Ale ja potrzebuję wynik jutro mieć, a nie wiem czy mi dadzą, bo tutaj wyniki odsyłają na następny dzień... Nie mam jak jechać, iść z chorym dzieckiem do laboratorium 3 kmehh... mam nadzieję, że się zgodzą, żebym dała próbkę tu, a odebrała wyniki tam...
(
e: Mononoke przestań czytać i myśleć!! Teraz nie można tak robić!! Wyłącz komputer, idź przytul się do męża i cieszcie się sobą (póki możecie)!! A złe myśli precz!!
Ja obecnie mam 80E i obawiam się że jeszcze mi urośnie a przed pierwszą ciążą miałam 75B i byłam zadowolona z tego rozmiaru.paula trzymam kciuki z jutrzejsze wyniki! będzie dobrze, musi być!!
dziewczyny nie przejmujcie się że ktoś w rodzinie będzie źle o Was gadać że w ciąży jesteście, przecież Wy się cieszycie, Wasi małżowie też i to jest najważniejsze!!!!
a co do piersi, ja chętnie oddam trochę swoich (ja "z natury" mam 75E i generalnie to mój największy problem i największy komplex), uwierzcie z dużym biustem ma się same problemy!!
ja idę jutro do lekarza i przypuszczam że zrobi usg od razu to będzie wszystko wiadomo, ale póki co w ogóle się nie martwię swoim brakiem objawów![]()
Cieszę się że wszystko wporządkuDzieki za kciukasy ,z fasolka wszystko OK ma juz 5 mm i bijace serduchoDostalam progesteron 2x dziennie prawdopodobnie do konca 18 tygodnia ,czyli tak jak poprzednio
pozatym mam sie oszczedzac
![]()
![]()
,ale ta opcja bedzie dopiero mozliwa od polowy lutego ,bo wtedy moj M idzie na 2 miesiace taciezynskiego urlopu
Milego dnia wszystkim !
Myszeczka ja Cię widzę ;-) Współczuję bólu zęba - mój M. też łazi z bólem już jakiś czas, trzy razy był u dentysty z tym i ciągle mu przepisuje jakieś antybiotyki i końskie dawki leków przeciwbólowych i grzebie, poprawia, ale na nic się to nie zdaje niestety![]()
Witajcie!
Trixi kciuki mocno zaciśnięte!! Daj nam koniecznie znać zaraz po wizycie!! Będzie dobrze!!:*
Myszeczka ja też Cię widzęwiem co to znaczy ból zęba w ciąży, w pierwszej miałam problemy! Z tym, że u mnie to była wciąż rosnąca 8, chodziłam na naświetlania laserowe, pani dr (naciągaczka) powiedziała, że po 7 zabiegach boleć już nigdy nie będzie
zabieg 80 zł (trwał 3 minuty!) 3 miesiące później było to samo... Idź do dentysty, może coś poradzi!!
![]()
Dzieki za kciukasy ,z fasolka wszystko OK ma juz 5 mm i bijace serduchoDostalam progesteron 2x dziennie prawdopodobnie do konca 18 tygodnia ,czyli tak jak poprzednio
pozatym mam sie oszczedzac
![]()
![]()
,ale ta opcja bedzie dopiero mozliwa od polowy lutego ,bo wtedy moj M idzie na 2 miesiace taciezynskiego urlopu
Milego dnia wszystkim !