reklama
Dorciaa
Fanka BB :)
Dora mi po porodzie z B zrobiły się E
także głowa do góry cyc do przodu
Sawi myślę że nie ma ograniczeń we współżyciu nawet do porodu, tylko że później warto zachować trochę ostrożności dla brzuszka
ja mam zamiar korzystać póki chęci są bo w poprzedniej ciąży chęci uleciały do Honolulu
czka mi się;/
Sawi myślę że nie ma ograniczeń we współżyciu nawet do porodu, tylko że później warto zachować trochę ostrożności dla brzuszka
czka mi się;/
Cześc dziewczyny! Ja też niestety sporo się naczytałam i teraz trochę żałuję.... jednak człowiek mniej uświadomiony jest szczęśliwszy :-) Z objawów to coś zaczyna się dziac.... apetyt mi wrócił i strasznie boli mnie brzuch... ale nie jestem pewna czy to czasem nie po kapuście kiszonej
Mam też problem z toaletą... i troche zaczyna mnie to denerwowac
a co do baraszkowania to sama mam dzisiaj ochotę
... kruszynce nie powinno się nic stac ale obawiam się raczej o swoje piersi ;-)

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hejka Dziewczynki :-)
Ollutek nic się nie martw, dasz radę na pewno :-) Ja mieszkam w Irlandii Płn jak Tusienka, też nie mam tu rodziny, a spodziewamy się trzeciego bąbla (w tym jedno dziecko mamy niepełnosprawne).
Paula kciuki za jutrzejszą betę mocno zaciśnięte :-)
Co do piersi to przed pierwszą ciążą miałam miseczkę C, później D, po ciąży z Młodą miseczkę E i tak mi zostało, nie wiem co będzie teraz. Ale mogłyby mi te cycki już nie rosnąć ;-) I tak plecy mnie przez nie bolą
A co do seksu to jak dla mnie seks w ciąży jest najfajniejszy
Ollutek nic się nie martw, dasz radę na pewno :-) Ja mieszkam w Irlandii Płn jak Tusienka, też nie mam tu rodziny, a spodziewamy się trzeciego bąbla (w tym jedno dziecko mamy niepełnosprawne).
Paula kciuki za jutrzejszą betę mocno zaciśnięte :-)
Co do piersi to przed pierwszą ciążą miałam miseczkę C, później D, po ciąży z Młodą miseczkę E i tak mi zostało, nie wiem co będzie teraz. Ale mogłyby mi te cycki już nie rosnąć ;-) I tak plecy mnie przez nie bolą

A co do seksu to jak dla mnie seks w ciąży jest najfajniejszy

tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
A u mnie z cyckami było tak, że przez długi czas miałam porządne C, potem trochu mi się przybrało na wadze i piersi poszły w D. Po ciąży za to powiększyły się aż do G
Ło matko ile ja się porządnego stanika na toto naszukałam
A potem, jak odstawiłam Młodzieża od piersi, co miało miejsce w okolicach sierpnia tego roku, to wzięłam się za siebie i swoje nadprogramowe kilosy, co by po drugiej ciąży nie wyglądać jak słoń, no i moje piersiąteczka wróciły do C/D
I powiem Wam, że jak zawsze chciałam mieć większy biust, tak po tych doświadczeniach cieszę się z mojego starego rozmiaru, a jedynym kompleksem jest to, że nie są już takie jędrne jak kiedyś. No ale niestety mam taką bylejaką skórę i nic na to nie poradzę - ot muszę się przyzwyczaić do wiszących cycków i rozstępów na niemalże każdym kawałku ciała:-(
Sawi u mnie chęci jak na razie są
Wczoraj na ten przykład baaardzo mi się chciało seksu, ale byłam taka padnięta, że na chceniu się skończyło
W poprzedniej ciąży bawiliśmy się niemal do samego końca, tylko w pewnym momencie trzeba się było zacząć wspomagać lubrykantami, bo nie było żadnego poślizgu;-) No ale, jak już wcześniej pisałam, jak nie ma przeciwwskazań, to trza korzystać z życia:-)
Kacha_wawa pewnie, że najlepszy, przynajmniej nie trzeba się bać, że się "wpadnie", co nie?;-)

Sawi u mnie chęci jak na razie są

Kacha_wawa pewnie, że najlepszy, przynajmniej nie trzeba się bać, że się "wpadnie", co nie?;-)

My wczoraj obcinaliśmy włoski Bartkowi maszynką jak stał w brodziku. Tylko trzeba było zbierać włosy żeby nie spadały do brodzika bo wtedy płakał

Niestety wiem coś o tyma co do piersi, ja chętnie oddam trochę swoich (ja "z natury" mam 75E i generalnie to mój największy problem i największy komplex), uwierzcie z dużym biustem ma się same problemy!!

Ja też pamiętam jak miałam rozmiar B. To było jak miałam jakieś 12 latDziuba pamiętam jak miałam rozmiar piersi B... Ranyyyy jak marzyłam o większym biuściechociaż C
teraz mam D i marzę o moim małym B
)

Mi po ciąży piersi się nie zmieniły, ale za to brzuch się powiększył. Po porodzie też się zabieram za jakieś ćwiczonka na brzuchwidzę temat piersi,
ja tez mam kompleks na punkcie rozmiaru i tak po cichutko marze by nie powiększył się.
mi jeszcze sporo na brzuszku zostało po ciąży z córeczką więc to też mój kompleks i po drugim dziecku musze się za to zabrać.

witam ;-)
tak skromnie chciałabym dołączyć do Was.Wg om mam termin na 8-09. Dowiedziałam się w sylwestra jak nie mogłam się doczekać @ i zrobiłam test.. w poniedziałek 3.01 byłam u gina i potwierdził na usg. Widziałam kropkę i powoli wychodzę z szoku. boję się jak cholera bo 1wsza ciąża była zagrożona a druga obumarła(16tydz). Życzę Wam i sobie spokojnych już 8 miesięcy ciąży
tak skromnie chciałabym dołączyć do Was.Wg om mam termin na 8-09. Dowiedziałam się w sylwestra jak nie mogłam się doczekać @ i zrobiłam test.. w poniedziałek 3.01 byłam u gina i potwierdził na usg. Widziałam kropkę i powoli wychodzę z szoku. boję się jak cholera bo 1wsza ciąża była zagrożona a druga obumarła(16tydz). Życzę Wam i sobie spokojnych już 8 miesięcy ciąży

myszeczka88
Zaciekawiona BB
A ja nadal męczę się z bólem zęba:-( Apap niewiele daje ale cóż poradzić. Mi piersi narazie nie urosły za bardzo - narazie mieszczę się w swoje małe E ale to dopiero początek
Może teraz jestem przewrażliwiona ale mam wrażenie, że mnie tu nikt nie widzi

Może teraz jestem przewrażliwiona ale mam wrażenie, że mnie tu nikt nie widzi

mgd
ماما كوثر
dobry wieczor dziewczyny 
tak postanowilam sie podlaczyc do was, bo widze ze gwarno tu
to moja pierwsza ciaza i nie ukrywam ze sie boje doslownie wszystkiego
wiem o ciazy od 2 dni, test pokazal 2-3 tygodnie od zaplodnienia. jutro bede sie umawiala z polozna na wizyte.
na dodatek mieszkam w holandii gdzie nie mam rodziny...
maz moj jest z egiptu wiec jego rodzina rowniez daleko buuuu
mam nadzieje ze jakos sie tu zadomowie
tak postanowilam sie podlaczyc do was, bo widze ze gwarno tu
to moja pierwsza ciaza i nie ukrywam ze sie boje doslownie wszystkiego

wiem o ciazy od 2 dni, test pokazal 2-3 tygodnie od zaplodnienia. jutro bede sie umawiala z polozna na wizyte.
na dodatek mieszkam w holandii gdzie nie mam rodziny...
mam nadzieje ze jakos sie tu zadomowie
reklama
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
Myszeczka ja Cię widzę ;-) Współczuję bólu zęba - mój M. też łazi z bólem już jakiś czas, trzy razy był u dentysty z tym i ciągle mu przepisuje jakieś antybiotyki i końskie dawki leków przeciwbólowych i grzebie, poprawia, ale na nic się to nie zdaje niestety
Magda84 witaj wśród nas i serdecznie przyłączam się do Twoich życzeń ;-)
Mgd witaj, zadomawiaj się i nie bój żaby poradzicie sobie
Dosłownie kilka postów wcześniej Kacha_wawa i ja pisałyśmy, że jesteśmy w podobnej sytuacji - na obczyźnie, bez rodziny i dajemy radę
Zobaczysz, jeszcze będziesz się cieszyć, że Ci się nikt nie wtrąca;-)
Miłej, przespanej nocy drogie Panie:-)

Magda84 witaj wśród nas i serdecznie przyłączam się do Twoich życzeń ;-)
Mgd witaj, zadomawiaj się i nie bój żaby poradzicie sobie

Miłej, przespanej nocy drogie Panie:-)
Ostatnia edycja: