reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2011

ja nie wiem w ktory dzien mialam owu... bo ja ani nie mierze tempki a sluzu mialam duzo przez kilka dni bo to byl moj pierwszy cykl z wiesiolkiem :D
Ale seksik byl 13 grudnia po prawie 2 tygodniowej przerwie zeby armia sie nazbierala :D

a badania robilam 7 stycznia :D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam .Wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki. :D Zatem termin koło 17 września. Wizyta za tydzień. Mam nadzieję że będzie wszystko ok.

Eh, najgorsze jest czekanie na pierwszą wizytę. Aż nie mogę uwierzyć że znów mam dwie kreski :D Tak bardzo bym chciała już być tak w połowie i czuć ruchy.

Megi.82 witaj!

Magada*** gratuluję krech:-)

A u mnie sennie, a dzieć, jak to dzieć spać w dzień nie chce:-( Pocieszam się tym, że jeszcze tylko 1,5h i będę Go kłaść - może potem sobie komara utnę? Tylko nie wiem, co w nocy będę robić:-D Chociaż dziś mam Małża u boku, więc może...;-)

Dziękuję dziewczyny za trzymanie kciukasków:) Nie powstrzymałam się i zatestowałam dziś - niestety jedna kreska. No ale nie poddaję się, może uda mi się dołączyć do październikowych mam. Trzymam kciuki za Was i za Wasze Maleństwa.

Trixi cieszę się, że u Twojej fasolki wszystko ok.
Myszeczka, trzymamy kciuki, pisz szybciutko co i jak.
Taaa...temat miseczek się przewinął:). Ja mam A, ale lubię je, teraz jak bolą mam ochotę pozbyć się ich, spanie na brzuchu odpada, strasznie bolą.
W ogóle cały czas dziwnie się czuje. Niby to głowa boli, ale ogólnie to jakoś chorobowo. Od tygodnia, i tak cały czas bez zmian:). Może to zwykły ból głowy, a jestem zwyczajnie teraz przewrażliwiona.
Ja mam pytanie do wszystkich Was dziewczyny. Właściwie wszędzie piszą, że nie wolno pić herbaty w ciąży... Ja zawsze piłam jej dużo i nie wyobrażam sobie zamienić jej na soki. Czytałam, że owocowe są dozwolone. Ale co rozumieć pod nazwą owocowe. Przecież lipton cytrynowy to też owoc:).

Poza tym widzę, że na forum dużo mam, które już mają dzieciaki, będziecie dla nas wsparciem. Ja mam po raz pierwszy zafasolkowany brzuch i jestem zielona:). Brak bliskich dzieci w rodzinie i możliwości przypatrzenia się co i jak:).

Witam serdecznie wszystkie nowe mamusie :-)
Myszeczka kciuki zaciśnięte, daj znać jak wrócisz :tak:
Mononoke specem nie jestem, ale wydaje mi się, że masz betkę super :-)
Paula daj znać jak tam wyniki, bo się martwię.
Dziewczyny jak mi się spać chce, moje dzieci nie mają litości i nie mają zamiaru chociaż na chwilkę przyciąć komara ;-)
Kurcze zazdroszczę Wam trochę tych wizyt, ja właściwie do 12 tc nie będę wiedziała na czym stoję, dopiero wtedy będzie pierwsze usg w szpitalu :sorry2:

Ogólnie dobre wieści, potwierdzona ciąża, skończony 6 tydzień i widać zarodek - gigant ma aż 2,2 mm :-) Serduszka nie było widać ale gin powiedział, że jakby tak dłużej go poobserwować i się wpatrzeć to pewnie było by widać. Prawdopodobnie jest jedno maleństwo ale wszystko na 100% okaże się na następnej wizycie.

Dentysta też zaliczony - niestety kanałowe:-( Jeszcze mnie znieczulenie trzyma ale na szczęście już nie boli:-)

Dziękuję dziewczyny za trzymanie kciukasków:) Nie powstrzymałam się i zatestowałam dziś - niestety jedna kreska. No ale nie poddaję się, może uda mi się dołączyć do październikowych mam. Trzymam kciuki za Was i za Wasze Maleństwa.

Ja mimo wszystko nadal trzymam kciuki:tak: Jak nie teraz to w następnym cyklu:tak:

JA chyba jutro test powtórzę. Bo na tym pierwszym to taka blada ta druga kreska. Ale był robiony po południu, a rano dużo piłam i objadłam się kalafiora.
Ogólnie poza małym osłabieniem czuję się całkiem dobrze. Ale najgorsze jest to że w nocy spać nie mogę. Pewnie dlatego w dzień spać się chce. A jakieś zachciewajki kulinarne macie dziewczyny??

reklama
Żadnych zachcianek:). Może za wcześnie. Ja tylko chciałabym wziąć mega gorącą kąpiel, taką uwielbiam najbardziej, ale nie można:(.

Do góry