reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2011

odebrałam bete
pierwsza 1058 była
a druga po 48h 2370
więc ładnie przyrosła chyba
spokojniejsza trochę jestem, teraz dotrwac do wizyty u lekarza

reklama
Dziewczyny a goraczka w ciazy to normalne? Bo ja mam wahania od 36,8-37,3 i mam wrazenie rozpalonych policzkow. Niby nic mi sie innego nie dzieje. :/ A teraz nie chce mi zejsc z 37,3:/ paracetamol bralam - polowke jak kazal ginek (oczywiscie zadzwonilam do niego) ale nic, boje sie no ....

mononoke
około 37 to normalne, ale kontroluj zeby nie przekroczylo 38 bo to niebezpieczne dla malenstwa bardzo

Magda
tak ja z wrocławia, ja ide w piątek, i będe próbować wbić się w kolejkę, bo inaczej do końca miesiąca bym musiała czekać. Moja mama mówi że damy rade :) więc spróbujemy. Ale nie wiem czy będe do tej lekarki chodzić, w sumie dalej szukam kogoś sprawdzonego, może masz jakiegoś fajnego lekarza?

Ja chodzę do Bodniaka, przyjmuje na Kamieńskiego. Super lekarz, poprzednią ciąże też prowadził, no ale czeka się miesiąc na pierwszą wizytę.

myszeczka88 świetna jakość zdjęcie. To napewno 6 tydz?:-D
6 tydzień i 1 dzień wg OM :tak: A czemu pytasz?
Nie wiem już teraz co komu miałam napisać:wściekła/y: W każdym razie widzę, że betki ślicznie rosną, widać kolejne fasoliny aż miło się czyta:-)
Monoke weź może chłodniejszy prysznic albo okład sobie zrób, ja mam czasami podobne odczucia - rozpala mnie często ale nie mierzyłam temperatury więc nie wiem jaka była.
Ja miałam dzisiaj dwie ciążowe zachcianki : frytki i ananas z puszki:-)

reklama
Do góry