Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jestem za osobnym wątkiem, ale chyba raczej z możliwościa wypowiedzi, żeby sie wymieniać doświedczeniamidla każdego co innego może okazać się odpowiednie i każda rada może być ważna
witam się i ja widzę ze większość z was gdzieś wybyła tymczasem mój m ma dziś i jutro dwójkę w pracy wiec siedzę sama... rano miałam spotkanie z położną którą zamówiłam do porodu i powiem wam że jestem bardzo zadowolona napisała mi liste rzeczy które mam kupić dla siebie i dzidziusia maść do sutków jakieś preparaty dla mnie kosmetyki dla małego także juz nie musze szukać opinii po necie bo ona zna się na rzeczy... namówiła mnie też do chodzenia do szkoły rodzenia i od wtorku zaczynam... ogolnie jestem zadowolona
a tak poza tym to mam dziś dzień jedzenia mogłabym od lodówki nie odchodzić..... aż mnie to przeraża moze zaraz położe sie przescie to mi czas szybciej zleci i nie będę myśleć o jedzeniu...

To macie mamuskiAsia ja się dowiedziałam niedawno, że moja mamuśka, przez całą ciąże ze mną nie była u lekarza... dzien przed porodem w drodze do szpitala do niego wpadła na chwile, żeby jej chociaż prowizorycznie kartę ciąży wypełnił, żeby miała co w szpitalu dyżurnemu lekarzowi pokazaćTak to już z tymi naszymi mamusiami jest
![]()
Moja to sie wolala nie chwalic i do dzisiaj nic nie wiem jak to bylo ale to moze i dobrze :-)
jak tak dalej bedzie to kiepsko widze nastepne 2 miesiace.
Spalam jakies 4 godziny bo najpierw do 1.30 nie moglam zasnac a wstac musialam po 5tej. Ciekawa jestem jak przezyje ten dzien. Najwyzej rozlozy mnie kolo poludnia. ehhh przy tym upale to nie byloby nawet takie dziwne.
nie wiem jak ja sie wtedy bede poruszac, chyba tylko lezec